OLS:n Podguest pureutuu pohjoisen salibandyyn

Pohjoisen salibandyyn keskittyvän OLS:n Podguestin ensimmäinen jakso on ulkona vieraanaan itse Petri Turunen.

Salibandymaailma on saanut eetteriinsä uutta kuunneltavaa, kun OLS:n Podguestin ensimmäinen jakso on julki. Pohjoista ulottuvuutta laajasti perkaavan uutuuden ensimmäisenä vieraana kuullaan legendaarista Petri Turusta. Tähän asti tunnetuin salibandypodcast on Pääkallo.fi:n KalloCast.

– Haluttiin tehdä podcast, joka käsittelee laajemmin pohjoisen säbää, OLS:n päävalmentaja ja ohjelman yksi tekijä Jani Lipsanen kertoo.
– Ei pelkästään pääsarjoja, vaan huomioidaan alasarjoja ja junnujakin, joissa on paljon näiden kuluttajia. Formaatti rakentuu aina vahvasti jakson vieraan ympärille.Alasarja- ja junnukatsaus on pysyvä osio, mutta muuten sisältö vaihtelee vieraan mukaan.

Avsusjaksossa Petri Turunen käy läpi muun muassa kovaa satsanneen OLS:n alkuvuosia Salibandyliigassa.
– Samalla saadaan myös vähän selvyyttä, miten Fat Pipe auttoi lapojen kanssa, kun Turusella oli aika lailla ihmeelliset tarpeet. Sitten jutellaan pohjoisen kakkosdivarista, jossa Pete nykyisin valmentaa. Kaikkiaan keskustelu oli kuiten sellaista rönsyilevää kahvipöytäkeskustelua, jossa taidettiin mennä psyykkisestä valmennuksesta aina Limingan halliolosuhteisiin ja Litin Copa Mundialeihin saakka, Jani Lipsanen listaa.
– Toki tässä kiinnostaa myös mahdollisuus tarjota uusille ja nykyisille kumppaneille ”näkyvyyttä”

Koko ajatus lähti toimittaja Juho-Pekka Pietilän aloitteesta, ja ensimmäinen jakso syntyikin nopealla aikataululla.
– Itseäni on kiinnostanut podcastien teko pitkään, ja viime keväänä vedettiinkin Kainulaisen Jannen kanssa lonkalta divariennakko, Jani Lipsanen muistuttaa.
– Tämä kerta oli aika odotettu kokemus mutta uskon, että koko ajan opitaan jouhevampaa tyyliä ja päästään turhuuksista eroon. Itse olen niin aktiivinen podcastien kuluttaja, että sitä paljon miettii, jaksaisiko tällaista itse kuunnella. Mielenkiintoista seurata millainen on vastaanotto ja kuinka pysyvä tästä tulee. Alkuun nyt ainakin tähdätään, että saadaan ainakin se kymmenen jaksoa täyteen. Sitten mietitään, onko tälle tilausta yleisesti tai pitääkö kulmaa muuttaa.

Kuuntele OLS:n Podguest SoundCloudista

Jaa artikkeli