OLS yllätti vieraissa EräViikingit – helsinkiläisten verkko pölisi 11 kertaa

OLS vei kuin veikin maalintekokilpailun EräViikinkejä vastaan sen kotikaukalossa ja ryöväsi koko pistepotin Ouluun maalein 11-10.

Salibandyliigassa saatiin lauantaille yllätystulos, kun pudotuspeliviivan alla sinnitellyt OLS kaatoi sarjakolmonen EräViikingit sen kotikentällä maalein 11-10. Illan toisessa ottelussa SPV haki nousija Tiikereistä 13–3-rutiinivoiton nousten EräViikinkien ohi kolmanneksi.

OLS karkasi Vantaalla 11 minuutissa 4–1-johtoon, mutta ennakkosuosikki onnistui nousemaan toisessa erässä jo tasalukemiin 5-5. Sitten pohjoinen puhuri puhalsi uudelleen karkuun, kun Asla Veteläinen, Petri Niemelä ja Otto Kurronen ohittivat ErVi-vahti Santeri Kainulaisen kahdessa minuutissa kolmesti ja Mika Hirsikorpi laukoi kohta vielä eron jo neljään. Isännät onnistuivat kaventamaan päätösjaksolla neljästi, mutta Petri Niemelä ja Matti Viitajylhä laukoivat OLS:lle voittoon riittäneet kaksi lisämaalia.

Tikkurilassa iski illan avausmaalin ylivoimalla Tiikerien Timo Hinttaniemi, mutta voittaja selvisi jo ensimmäisessä erässä, jonka SPV vei 4-1. Peliveljien tehopisteet jakautuivat tänään viisikoittain tasaisesti, ja eniten keräsi pelaajista neljä maalia pohjustanut liigan kaikkien aikojen syöttöykkönen Sami Koski.

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan neljä ottelua, jotka ovat LASB–Westend Indians, Happee–Welhot, Nokian KrP–OLS ja jo ennalta kutkuttava SPV–Classic.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää