Oletko Sinä seuraava MAAJOUKKUETIEN valmentaja?

Eerikkilän Urheiluopiston Valmennuskeskuksen Floorball Academy (FBA) ja Suomen Salibandyliitto hakevat päätoimista toimihenkilöä FBA:n valmennus- ja pelaajakehitystoimintaan sekä MAAJOUKKUETIEN valmentajaksi. Edellinen toimihenkilö siirtyy Salibandyliiton huippu-urheilujohtajaksi elokuusta 2017 alkaen.

MAAJOUKKUETIE toteutetaan Eerikkilän FBA konseptin ja toimintaperiaatteiden mukaisesti. Eerikkilän urheiluopiston Floorball Academy ja Suomen Salibandyliitto resursoivat yhteisesti kaksi päätoimista määräaikaista toimihenkilöä

1) FBA VALMENTAJA / KOULUTTAJA SEKÄ POIKIEN MAAJOUKKUETIE / U16-POIKIEN PÄÄVALMENTAJA 1.10.2017- 30.4.2019

Tehtävässäsi vastaat muun muassa:
• poikien U16-maajoukkueen toiminnasta, sen suunnittelusta sekä valmennuksen johtamisesta ja toteutuk-sesta yhteistyössä joukkueen valmennuksen ja johtoryhmän kanssa.
• poikien nuorisourheiluvaiheen kokonaisuuden koordinoinnista ja verkostotoiminnasta yhteistyössä maa-joukkue- ja maajoukkuetievalmentajien kanssa.
• kehittymisen seurantatapahtumien johtamisesta sekä toteuttamisesta FBA-tiimin jäsenenä
• täydennyskoulutusprosesseista ja seurakäynneistä sekä yhteistyöstä seurojen valmennuspäälliköiden ja valmentajien kanssa FBA-tiimin jäsenenä

Odotamme että sinulla on:
• liikunta- tai opetusalan tutkinto (korkeakoulu, AMK, VEAT, VAT), salibandytutkinto (HVK) sekä pelaaja- ja tai valmentajatausta sekä erityisvalmiuksia salibandy-osaamisessa.

Sinä olet etsimämme, kun osaat toteuttaa työtäsi Eerikkilän arvojen mukaisesti sekä olet vuorovaikutustaitoinen ja positiivinen, työssäsi jämäkkä, vastuuntuntoinen, analyyttinen sekä uudistushaluinen tiimipelaaja.

Hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoiveesi pyydetään toimittamaan viimeistään 11.8.2017 mennessä sähköpostilla FBA- ja valmennuspäällikkö Miikka Lamulle.
• Hakemuksen aiheeksi pyydetään laittamaan: ”FBA valmentaja-kouluttaja sekä päävalmentaja U16 poikien maajoukkueeseen ja maajoukkuetie toimintaan”.
• Eerikkilän Urheiluopisto / FBA, Miikka Lamu, miikka.lamu at floorball.fi
• Lisätietoja tehtävästä: Miikka Lamu p. 0400 529 026

 Kuva: Calle Ström / IFF

Jaa artikkeli