Oletko Sinä O2-Jyväskylän uusi toiminnanjohtaja?

Salibandyn erikoisseura O2-Jyväskylä etsii toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

O2-Jyväskylän missiona on mahdollistaa ja toteuttaa salibandyn harraste- ja kilpatoimintaa – tasoon ja ikään katsomatta, mahdollisimman suurelle määrälle ihmisiä arvostavassa, kannustavassa ja kasvattavassa toimintaympäristössä. Seura tunnistaa yhteiskuntavastuunsa ja järjestää toimintaa missionsa mukaan laaja-alaisesti – “vauvasta vaariin” – kansanterveyttä tukien.

O2-Jyväskylän edustusjoukkuetoiminnan päämääränä on saavuttaa kansallinen huippu, jota tukee kilpajunioritoiminnan pitkäjänteinen ja pelaajalähtöinen kehittäminen. O2-Jyväskylä haluaa tarjota lajin kehittymiselle parhaat mahdolliset olosuhteet yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja paikallisten yrittäjien sekä yhdistysten kanssa.

O2-Jyväskylässä urheilee noin 1000 urheilijaa, ja seuran jäsenmäärä on kokonaisuudessaan reilut 1200 jäsentä. Seurassa toimii neljän päätoimisen työntekijän lisäksi lähes 150 OTO-valmentajaa ja noin 70 muuta toimihenkilöä. Lisätietoja seuran toiminnasta löytyy osoitteesta www.o2-jkl.fi.

Haemme työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan elokuussa 2021 tai muuten sovitusti alkavaan tehtävään.

Tehtävään kuuluu:

*Organisoida ja kehittää seuran toimintaa
*Seuran talouden suunnittelu ja seuranta
*Seuran varainhankinnan johtaminen
*Tapahtumien- ja markkinointikampanjoiden kehittäminen ja toteuttaminen
*Esihenkilönä toimiminen seuran työntekijöille ja sidosryhmäyhteistyö

Odotamme hakijalta:

*Tehtävään soveltuvaa koulutusta
*Kokemusta myyntityöstä ja johtamisesta
*Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
*Tiimityöskentelyn taitoja yhdessä muiden työntekijöiden kanssa
*Monipuolisia vuorovaikutustaitoja

Eduksi katsotaan:

*Kokemusta urheiluseuratoiminnasta
*Mahdollisuutta hyödyntää omia verkostojaan toiminnanjohtajan työssä

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoiset hakemukset tehtävään sekä CV:n ilman liitteitä 14.6.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostilla tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi otsikolla ”Työhakemus” tai kirjallisena kirjekuoressa maininta ”Työhakemus” O2-Jyväskylä, Sykeraitti 7, 40700 Jyväskylä. Työhakemuksessa tulee ilmetä työ-, opiskelu- ja urheiluseuratoiminnan kokemuksen lisäksi kuvaus omista vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Tehtävästä maksettava palkka määräytyy O2-Jyväskylän hallituksen hyväksymän palkkakehyksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Pulkkinen, tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi, 040 966 3816.

Katso video O2-Jyväskylän toiminnanjohtajan työpäivästä: MY DAY: Oma halli O2-Jyväskylän ylpeydenaihe – ”10 000 nappulaa lattian alla” 

Jaa artikkeli