Ole nopea: Vielä hetki aikaa ostaa seuraliput Superfinaaliin!

Superfinaalin seuralippuja on saatavilla vielä 17. maaliskuuta saakka.

Salibandyn Superfinaali pelataan 21. huhtikuuta Helsingin Hartwall Areenalla, ja seuralippujen myynti on loppusuoralla. Niitä on saatavissa vielä viikon ajan eli 17.3. saakka, mutta etenkin kaikkien edullisimpia lippuja on jäljellä enää vähän.

Seuralippujen edullisimmille paikoille varattu kapasiteetti on myyty lähes loppuun, mutta kaarrepaikoille on saatu seuramyyntiin vielä 300 lisäpaikkaa. Myös hinnastoa on päivitetty. Kaiken kaikkiaan seuralippuja odotetaan menevän noin 2 000, mikä on viime vuoden luokkaa.

Finaalijoukkueille jätetään myyntiin vielä noin 300 lippuja, joiden istumapaikat asetellaan seuralipunmyynnissä myytyjen kyseisen seuran paikkojen lähellle.

– Paikat myydään tilausjärjestyksessä ja vaikka kaikille tilauksille pyritään paikat löytämään, ei niitä voida luvata aivan sataprosenttisella varmuudella, Salibandyliiton tapahtumapäällikköä Janne Bruun vinkkaa.
– Kannattaa siis olla nopea!

Seuralipunmyynnin päätyttyä tulevat seuralipunmyynnistä vapautuvat paikat kentän sivuilta myyntiin hintaan 49,50€. Seuralipunmyynnistä ne saa hintaan 40€/kpl.

Suurempiin seurakohtaisiin tilauksiin on edelleen mahdollisuus räätälöityihin hintoihin, mutta mikä tahansa joukkue tai seura voi tilata ryhmilleen seuralippuja ilmoitetuin hinnoin.

Lue lisää seuralipuista Superfinaalin sivuilta https://salibandy.fi/huippu-urheilu/superfinaali/seuraliput/

Jaa artikkeli