Oilers vahvistuu kahdella nuorten maailmanmestarilla

LASB:n Justus Kainulainen ja OLS:n Antti Suomela ovat ensi kaudella Öljymiehiä.

Esport Oilers pestasi ensi kauden kokoonpanoonsa kaksi nuorten maailmanmestaria, kun hyökkääjä Justus Kainulainen siirtyy Öljymiehiin LASB:sta ja puolustaja Antti Suomela OLS:sta.

Taidonnäytteillään nuorten MM-kisoissa Amerikkaa myöten hämmästyttänyt 19-vuotias Kainulainen on yksi Salibandyliigan kirkkaimmista helmistä. Nuori hyökkääjä on ollut kahdella liigakaudellaan LASB:in parhaimpia pelureita ja kantanut joukkuettaan maaleillaan ja taidoillaan.

Syksyllä 20 vuotta täyttävä Antti Suomela on vakuuttanut OLS:in puolustuksessa tällä kaudella. Nopea, taitava ja monipuolinen puolustaja tuo kaivattua taitoa joukkueen puolustukseen. Tällä kaudella Suomela teki 26 otteluun tehot 1+14.

Kainulainen ja Suomela voittivat keväällä 2017 nuorten maailmanmestaruutensa Heikki Luukkosen alaisuudessa, joten pelimiehet ovat varsin tuttuja persoonia Oilersin pääkäskijälle.

– Sain kulkea Andyn (Suomela) ja Jupen (Kainulainen) kanssa upean kahden vuoden matkan, joka huipentui poikien U19 MM-kultaan 2017 toukokuussa. Molemmat kasvoivat matkan aikana huimasti ja minuun teki syvän vaikutuksen se intohimo, jolla he paiskivat päivittäin hommia kehittyäkseen urheilijoina sekä tehdäkseen meidän jengistä paremman, Luukkonen muistelee.

Lue lisää Oilersin sivuilta

Oilersin tiedotteesta
Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli