Oilers ratkaisi viimeisellä sekunnilla, Hautaniemen ja Sorrin show huudatti turkulaisia

Salibandyliigan keskiviikon voittajat olivat Turussa TPS ja Tampereella jatkoajan viimeisellä sekunnilla Oilers.

Salibandyliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua: Turussa TPS hemmotteli liki tuhatpäistä kotiyleisöään 10–5-voitolla EräViikingeistä ja Tampereella Oilers löi Kooveen 6-5 jatkoajan viimeisen sekunnin maalilla.

Kupittaalla väännettiin vielä avauserä tasalukemiin 2-2, mutta toisessa TPS huudatti 935 katsojaansa iskemällä 12 minuutissa viisi osumaa, joista jo avausmaalin iskenyt Mikko Hautaniemi latoi kolme. Vieraat kirivät päätösjaksolla hetkeksi lukemiin 8-5 ennen kuin tänään tehot 1+4 hurjastellut Juho Sorri sekä Miko Kailiala kaunistelivat vielä lukemia tyhjiin.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Tampereella Oilers karkasi jo ensimmäisellä kympillä 3–1-johtoon, mutta pelille herättyään Koovee rypisti rinnalle ja kolmannessa erässä 5–4-johtoon. Oilersin Markus Markkolan ylivoimaosuma siirsi ratkaisun jatkoajalle, ja se oli kotijoukkueen kannalta kitkerä. Vihoviimeisellä sekunnilla Oilersin Alexander Nyman paini puolustajan sivuun ja sivalsi pallon kääntölaukauksella ohi maalivahti Tomi Aaltosen.

TPS nousi kauden neljännellä voitollaan sarjakakkoseksi ja Oilers viidenneksi.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina Espoossa ottelulla Oilers–Nokian KrP.

Kuva: Anssi Koskinen