Oilers jatkaa Heikki Luukkosen komennossa – vahvistuksia luvassa

Oilers pelaa ensi kaudellakin Heikki Luukkosen valmennustiimin opein, ja pelaajapuolelle Öljymiehet julkistavat lähiaikoina uusia sopimuksia.

Oilers pelaa Salibandyliigaa myös ensi kaudella Heikki Luukkosen komennossa. Myös hänen valmennustiiminsä pysyy koossa, ja siihen kuuluvat jatkossakin Aleksi Lammi, Mika Väisänen ja Jussi Sihvonen.

– Todella hyvä tilanne päästä jatkamaan samalla lajivalmennuksella. Liigajoukkueen tavoitteet ovat korkella, ja uskomme että pitkäjänteinen työ saa palkinnon lähitulevaisuudessa, toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja sanoo.
– Fysiikkapuolella saadaan mielenkiintoista vaihtelua, kun erinomaista työtä viimeiset kaksi kautta tehnyt fysiikkavalmentaja Janne Karisto jää työkiireiden takia sivuun, ja Aapo Räntilä ottaa ohjat käsiinsä.

Oilersiin on Pääkallon Huhumaassa uumoiltu kovan luokan vahvistuksia, ja Öljymiehet lupaavat tiedottaa uusista sopimuksistaan pikapuoliin.

Menetyksiin kirjataan Espoossa ulkomaille opiskelemaan lähtevä Alexander Nyman sekä nousija Tiikereihin siirtyvät Christian Remes ja Nemo Sipilä.

Lue lisää Oilersin sivuilta

Oilersin sopimuspelaajat 4.5.2019:

Ilari Talvitie
Casper Pfitzner
Sylvester Raikamo
Rasmus Markelin
Santeri Lindfors
Jesperi Lindfors
Joonas Kaltiainen
Eino Pesu
Markus Markkola
Riku Holopainen
Elias Pekari
Jani Rauhala
Heikki Iiskola
Justus Kainulainen
Antti Suomela
Kalle Keskitalo
Niko Laiti
Eetu Manninen
Matias Juuranto (NG A)

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli