Oilers haki maukkaan derbyvoiton EräViikingeistä

Santeri Lindfors laukoi kolme maalia ja syötti yhden, kun Oilers löi vieraissa EräViikingit 6-5.

Oilers otti tänään maukkaan vierasvoiton Salibandyliigassa, kun se kaatoi vieraskaukalossa sarjakakkonen EräViikingit 6-5. Illan pisteet nostivat Öljymiehet sijalle neljä pisteen päähän kolmanneksi pudonneesta EräViikingeistä.

Oilers karkasi illan ottelussa kahdesti, kun se repäisi 11 minuutissa 3–0-johdon ja toisen erän alussa toisella kolmen osuman ryppäällä tilanteeksi 6-1. EräViikingit lämpeni pelin toisella puolikkaalla kiriin, joka huipentui Lauri Kapasen kolme minuuttia ennen loppusummeria rangaistuslaukauksesta nostamaan 6–5–kavennukseen. Tasoitukseen eivät helsinkiläiset kuitenkaan kyenneet edes ilman maalivahtia pinnistäen. Santeri Lindfors oli kolmella maalillaan ja yhdellä maalisyötöllään voittajien tehomies.

Juhani Järvenpään ottelukuviin

Tiistain toisessa ottelussa Nokian KrP loikkasi EräViikinkien edelle taulukon toiselle sijalle kaataessaan kotonaan Steelersin 8-4. Viimeisenä viruvat Teräsmiehet sinnittelivät vielä viimeisen kympin käynnistyessä tasatilanteessa 4-4 ennen kuin KrP karkasi. Joonatan Kovanen sekä Mikko Laakso laukoivat isännät edelle, ja lopussa Laakso ottelun kolmannella maalillaan sekä Henri Johansson komistelivat loppulukemat tyhjiin.

Salibandyliigan seuraava peli on perjantaina Tampere Areenalla poikkeuksellisesti jo klo 12 päivällä pelattava ”lounasottelu” Classic–Steelers.

Kuva: Juhani Järvenpää