Oilers haastaa mestarit Salibandyliigan kärkiottelussa

VeikkausTV näyttää suorana Salibandyliigan illan kärkiottelun, jossa voittoputkessa porskuttava Oilers haastaa viime aikoina jopa hiukan ailahdelleen Classicin.

Salibandyliigassa tarjoillaan tänä iltana kärkiottelu, kun runkosarjan voittava Classic kohtaa klo 18.30 Tampere Areenalla sarjakakkosen, kovavireisen Oilersin. Classic isännöi ottelua sirkusteemalla, ja kotisohville taiston tarjoilee VeikkausTV.

Kun molemmilla joukkueilla on pelaamatta neljä ottelua, on Classicilla 12 pisteen etumatka Oilersiin. Vaikka Classic häviäisi ja Oilers voittaisi loput ottelunsa nousten tasapisteisiin, olisi Classic yhä edellä varsinaisella peliajalla napsituissa voitoissa.

Classicin ja Oilersin kauden ensimmäinen kohtaaminen 29.11. Tapiolassa tarjosi kunnon käänteen, kun Classic iski ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella viisi maalia nousten kahden maalin tappioasemasta 10–7-voittoon.

Kauden 18 perättäisellä voitolla aloittaneella Classicilla on nyt yllättäen viimeisimmistä neljästä liigaottelusta alla kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Lauantaina mestarit toki osoittivat komeaa virettä kaataessaan TEHO Sport Suomen Cupin finaalissa Tallinnassa Nokian KrP:n 10-2.

Oilers porskuttaa seitsemän ottelun voittoputkessa, ja viimeisimmistä 11 ottelustaan Öljymiehet ovat voittaneet 10.

Lue myös: Pääkallo.fi: VeikkausTV-ennakko: Salibandyliigassa kärkikamppailu – ”Oilers vie pelin jälleen jatkoajalle”

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli