OFBC hakee toiminnanjohtajaa

Oulun Floorball Club Ry (OFBC) on Oulun alueen suurin salibandyn erikoisseura, jonka toiminnassa on yli 1000 innokasta pelaajaa eri ikäluokissa aina alle kouluikäisistä aikuisiin.

Tarjoamme urheilullisen ja terveellisen elämäntavan sekä erinomaisen harrastus-, kilpailu- ja toimintaympäristön kaikille seurassamme mukana oleville. Kasvatamme sekä huippupelaajia että liikunnallisia nuoria, toimintamme perustuukin vahvaan haluun liikuttaa. Oulu tarjoaa niin miesten kuin naisten Liigapaikkakuntana sekä pelaajille että valmentajille polun aina lajimme ehdottomalle huipulle saakka.

Seuran nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä toisiin tehtäviin haemme nyt päätoimista toiminnanjohtajaa.

Katso haku-uutinen seuran verkkosivuilla.

Tehtävän vastuualueena on seuran toiminnan johtaminen ja sen kehittäminen. Tehtävä sisältää mm. toiminnan johtamista seuramme arvojen ja strategian mukaisesti, seuran sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä markkinoinnin aktiivista toteuttamista sekä uusien ansaintamallien luomista.

Etsimme ennen kaikkea oikeanlaista persoonaa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää mm. oma-aloitteisuutta, hyvää organisointikykyä, henkilöstöjohtamista sekä erityisesti kiinnostusta kehittää salibandyn seuratoimintaa. Tarjoamme laadukkaan ja joustavan työympäristön kehittyvässä seurassa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, sisältäen 6 kuukauden koeajan. Edellytämme suostumusta esittää rikoslain mukainen rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo osoitteeseen toimisto@ofbc.fi, kuittaamme kaikki saapuneet hakemukset.

Tätä paikkaa ei kannata missata, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi heti!

Lisätietoja tehtävästä:
Henri Dufva, toiminnanjohtaja, puh. 044 525 2522

Teemu Pääkkö, puheenjohtaja, puh. 040 777 5909

Lähde: Seuran haku-uutinen

Jaa artikkeli