OFBC hakee junioripäällikköä

Oulun Floorball Club hakee palvelukseensa päätoimista junioripäällikköä.

Oulun Floorball Club Ry (OFBC) on Oulun alueen suurin salibandyn erikoisseura, jonka toiminnassa on jo yli 700 innokasta pelaajaa eri ikäluokissa aina alle kouluikäisistä aikuisiin.

Tarjoamme urheilullisen ja terveellisen elämäntavan sekä erinomaisen harrastus-, kilpailu- ja toimintaympäristön kaikille seurassamme mukana oleville. Kasvatamme sekä huippupelaajia että liikunnallisia nuoria, toimintamme perustuukin vahvaan haluun liikuttaa. Oulu tarjoaa niin miesten kuin naisten F-liigapaikkakuntana sekä pelaajille että valmentajille polun aina lajimme ehdottomalle huipulle saakka.

Seuran räjähdysmäisen kasvun johdosta sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuen myötä haemme nyt 1.8.2020 alkavaan työsuhteeseen päätoimista

Tehtäviisi kuuluu seuran kerho-, juniorijoukkue- ja tyttösalibandytoiminnan kehittäminen sekä uuden kerhokonseptin käytännön toteuttaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat seuran valmennuskoulutusten sekä tapahtumien (mm. leirit ja turnaukset) suunnittelua ja käytännön toteuttamista. Toimit läheisessä yhteistyössä seuran toiminnanjohtajan sekä johtokunnan kanssa.

Edellytämme kokemusta urheiluseuratoiminnasta ja ymmärrystä sekä motivaatiota lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset johtamistaitoja, organisointikykyä ja näkemystä valmennuksellisen linjauksen kehittämisestä.

Eduksi katsotaan opetus- tai liikunta-alan ammattitutkinto, aikaisempi kokemus seuratyöntekijänä toimimisesta sekä lajituntemus. Ennen kaikkea olet kuitenkin ennakkoluuloton, oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toimit oto-valmentajien tukena ja vietät aikaasi toimiston sekä sidosryhmien tapaamisten lisäksi mielelläsi myös halleilla lasten, toimihenkilöiden sekä vanhempien kanssa.

Tehtävä on aluksi vuoden määräaikainen ja edellytämme suostumusta esittää rikoslain mukainen rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo sunnuntaihin 21.6.2020 mennessä osoitteeseen toimisto(at)ofbc.fi, kuittaamme kaikki saapuneet hakemukset.

Tätä paikkaa ei kannata missata, joten toimi heti!

Lisätietoja tehtävästä:
Henri Dufva
Toiminnanjohtaja
044 525 2522
toimisto(at)ofbc.fi

Jaa artikkeli