O2-Jyväskylälle Sinettiseura–tunnus

O2-Jyväskylä on on ensimmäinen keskisuomalainen ja kuudes sisäsuomalainen salibandyseura, jolle on myönnetty Sinettiseura-tunnus.

Sisä-Suomen alueella salibandysinetin ovat aiemmin saaneet Koovee, Ilves, Classic, Steelers Juniorisalibandy ja Nokian Palloseura. Kaiken kaikkiaan Suomessa on jo yli 600 sinettiseuraa 45:stä eri lajista.

Salibandyseura O2- Jyväskylä on kasvanut parin viime vuoden aikana huimaa vauhtia. Seurassa on jäseniä jo yli 400, ja seura on kasvanut jäsenmäärältään Jyväskylän suurimmaksi salibandyseuraksi. Viime vuosina seura on panostanut kovasti junioritoimintaan ja seuran jäsenmäärästä noin 80% on junioreita. Kaudella 2014 – 2015 seurassa pelaa jo yli 30 juniorijoukkuetta. Seuran tekemä laadukas seuratoiminta on huomioitu myös urheilujärjestö Valossa sekä Salibandyliitossa.

Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset – vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat – jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja – lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita. Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta. Sinetti luovutettiin seuralle sunnuntaina 10.8 Jyväskylän katusählyn mestaruusturnauksen yhteydessä.

Salibandyliitosta sinetin luovuttivat seuralle Juhani Leppänen ja Keski-Suomen Liikunnan edustaja Jouni Vatanen.

Kuvassa vasemmalta: O2:n junioripäällikkö Jani Saukko, seuran puheenjohtaja Kari Jauhiainen, Salibandyliiton Sisä-Suomen aluevastaava Juhani Leppänen ja Keski-Suomen Liikunnan edustaja Jouni Vatanen.

Kuva: Jussi Kostamo.

Huomionosoituksen on noteerannut mm. Radio City

Jaa artikkeli