O2-Jyväskylä ja Happee aloittavat yhteistyön junioreissa

O2-Jyväskylä ja Happee ovat yhteistyössä muodostaneet P14-ikäluokkaan (2009 syntyneet pojat) kilpajoukkueen kausille 2022–2024. Yhteistoimintajoukkue harjoittelee yhdessä ja pelaa Salibandyliiton aluesarjassa. Yhteistoimintajoukkue on seurojen historian ensimmäinen yhteinen joukkue.

Joukkue kantaa kaudella 2022–2023 nimeä O2JKL/Happee ja kaudella 2023–2024 nimeä Happee/O2JKL. Joukkue pelaa puolet otteluistaan O2-Jyväskylän pelipaidoilla ja puolet Happeen pelipaidoilla. Yhteisjoukkue toimii molempien seurojen toiminnanohjauksessa.

Molempien seurojen yhteinen tahtotila on jatkaa yhteisjoukkueen toimintaa ikäluokassa myös nyt käynnistyvän sopimuskauden jälkeen. Yhdessä toimimalla seurat haluavat säilyttää pelaajamäärät ikäluokassa mahdollisimman korkeana ja ehkäistä drop outia. Yhteistoiminta mahdollistaa laadukkaan toimintaympäristön pelaajille ja valmentajille, mikä luo hyvät edellytykset pelaaja- ja valmentajakehitykselle.

O2-Jyväskylän urheilutoimenjohtaja Tuomas Pulkkinen näkee yhteistyössä paljon mahdollisuuksia.

–Yhteistyö seurojen välillä kilpatoiminnassa tässä laajuudessa on täysin uusi asia. Odotan innolla, millaisia mahdollisuuksia se meille avaa Jyväskylässä. Sen sijaan, että suuntaisimme energiaamme epäoleellisiin asioihin, pääsemme yhdessä kehittämään ikäluokan toimintaa pelaajien ja valmentajien parhaaksi.

Happeen valmennuspäällikkö Tero Kotilainen kommentoi yhteistyötä seuraavasti:

–Tässä yhteistyössä näkyy, että molemmat seurat haluavat toimia vastuullisesti ja mahdollistaa laadukkaan harrastus- ja kilpatoiminnan lapsille ja nuorille salibandyssa. Jyväskyläläiselle juniorisalibandylle tämä on hieno ja historiallinen asia. Se näkyy koko tämän ikäluokan toiminnassa positiivisesti tulevaisuudessa.

O2-Jyväskylän ja Happeen tiedote valokuvineen

Jaa artikkeli