O2-Jyväskylä edusti upeasti Urheilugaalassa

Salibandya edusti illan urheilugaalassa Hartwall Areenalla upeasti myös O2-Jyväskylä, joka oli ehdolla vuoden 2017 urheiluseuraksi.

Salibandya edusti illan urheilugaalassa Hartwall Areenalla upeasti myös O2-Jyväskylä, joka oli ehdolla vuoden 2017 urheiluseuraksi. Tittelin nappasi kaarinalainen KaaPo, jolle lämpimät onnittelut!

O2-Jyväskylää edustivat kirkkaissa valoissa seuran puheenjohtaja Kari Jauhiainen ja toiminnanjohtaja Jani Saukko sekä katsomossa komeasti kaksi bussillista seura-aktiiveja.

O2-Jyväskylä on Salibandyliiton kuudenneksi suurin jäsenseura vuodenvaihteen 807 lisenssipelaajallaan.

O2-Jyväskylän sivuille

Vuoden urheiluseura -valinnan kriteerit ja kaikki ehdokkaat:

Vuoden Urheiluseuran valinnassa on tänä vuonna kiinnitetty huomioita siihen, miten seura on onnistunut toimintansa tulevaisuutta koskevissa haasteissa ja hyödyntänyt parhaalla tavoin mahdollisuuksiaan. Uudistumiskykyinen seuraa osaa arvioida nykyisten ja uusien jäseniensä tarpeet ja reagoida niihin oikealla tavalla. Jokainen ehdokasseura on myös saanut nostaa esille konkreettisen myönteisen asian, joka seurassa on muuttunut kahden viimeisen vuoden aikana. Voittajaseura palkitaan tittelin ja Uno-pokaalin lisäksi Alkon lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä. Lisäksi kaikki finalistit saavat 1 000 euron stipendin.

Espoo Squash Rackets Club ry eli ESRC on lähes 40-vuotias, 313 jäsenellä Suomen suurin ja tällä hetkellä myös menestyvin squashseura. Seura on jatkuvasti oppinut, kehittynyt ja muuttanut toimintaansa vastaamaan nykyajan nuorten ja perheiden tarpeita, ja onnistunut kasvattamaan jäsenmääräänsä pienen lajin vähenevästä harrastajamäärästä huolimatta.

Kaarinan Pojat ry (KaaPo) on vuonna 1958 perustettu 1300 jäsenen jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena on olla vahva kasvattajaseura. Aktiivisella toiminnallaan seura haluaa kehittää jalkapalloa eteenpäin ja olla vahva yhteiskunnallinen toimija alueellaan.

O2-Jyväskylä on vuonna 2001 perustettu yli 1 000 jäsenen salibandyseura. Seuran toiminta-ajatus on tarjota jäsenille ja joukkueille mahdollisuus harrastaa salibandya arvostavassa, turvallisessa ja kannustavassa toimintaympäristössä. Nopeasti kasvanut seura on etsinyt aktiivisesti ja löytänyt ratkaisun liikuntatila- ja valmentajapulaan.

Seinäjoen Voimistelijat on perustettu 1927 ja tänä vuonna seura juhlii 90-vuotis juhlavuottaan. Seura kertoo olevansa kuin pohjalainen talo: kynnys matalalla, seinät leveällä ja katto korkealla. Seura antaa avaimet aktiiviseen ja terveelliseen elämään tarjoamalla laadukasta, monipuolista ja innostavaa voimisteluliikuntaa sekä harraste- että kilpailutasolla.

Vaasan uimaseura – Vasa Simsällskap on 115-vuotias, vireä, pohjalainen kilpauintiseura. Seuran uimarimäärä on yli viisinkertaistunut viimeisen 10-vuoden aikana ja kasvu jatkuu. Seurassa on valtava positiivisen kehittämisen ilmapiiri, joka näkyy muun muassa valmennusmateriaalin jakamisena kaikkien käyttöön ja yhteisharjoituksina eri ryhmien välillä niin kuivalla kuin vedessä.

Kuva: Jussi Ojala

Jaa artikkeli