Nuorta energiaa M-Teamiin: Jaani Kälkäinen Blackbirdsistä sinisiin

Helsinkiläinen M-Team on tehnyt sopimuksen Blackbirdsista siirtyvän nuoren Jaani Kälkäisen kanssa. Kälkäinen on yksi tulevaksi viikonlopuksi Suomen U19 maajoukkuetie -leirille valituista pelaajista.

Jaani Kälkäinen iski menneellä kaudella B-poikien SM-sarjassa 19 ottelussa tehot 15+16=31 ja Suomisarjassa kuuteen peliin 2+7=9.
– Tulen M-Teamiin todella hyvin mielin. Joukkuekaverit ovat ottaneet hyvin porukkaan mukaan ja kiva päästä pelaamaan Divaria. Toivotaan että paikat pysyvät kunnossa koko kauden ajan ja pääsen taistelemaan peliajasta tosissaan, Kälkäinen kertoo.

M-Team tiedotti jo aiemmin myöskin tulevalle U19 MAAJOUKKUETIE-leirille valittujen Pietari Porttikiven ja Joona Hokkasen sopimuksista.

Seuran P22-joukkueesta edustukseen juniorisopimuksilla liittyvät Henri Liibert ja Roope Metsänoja. Edustuksessa juniorisopimuksella pelaa myös Tikkurilan Tiikerien P21 joukkueesta siirtyvä Joona Säppi.
– Junioripohjaa rakennetaan tässä edustuksen rinnalla. Tavoite on tietenkin varautua vuoden parin päähän ja taata tulevan pelaajarungon olevan valmis, kun sen aika on kypsä, kertoo M-Teamin päävalmentaja Teemu Kalinainen.

– Tulevan kauden tavoite juniorisopimuspelaajien suhteen on sisäistää edustusjoukkueen taktiset ja lajitaidolliset vaatimukset, sekä tietenkin nauttia matkasta, Kalinainen toteaa.

Katso video:

Tiedote, kuva ja video: M-Team

Jaa artikkeli