NST:n valmennus uusiksi kauden kynnyksellä

Mika Valtonen korvaa Santeri Raatarilan, joka jää pois ajankäytön haasteiden vuoksi.

Divarin NST:n valmennus menee kauden kynnyksellä uusiksi, KUN Santeri Raatarila jää pois valmennustiimistä henkilökohtaisten syiden johdosta, seura tiedottaa. Ajankäytölliset haasteet eivät tällä hetkellä mahdollista valmennustyön jatkamista nykyisessä roolissa.

– Jokainen minut tunteva tietää, että valmentaminen on minulle erittäin suuri intohimo ja valmennustöitä tehdessäni vaadin myös itseltäni erittäin paljon, Santeri Raatarila taustoittaa tilannetta NST:n sivuilla.
– Nyt tilanne vain ajautui pisteeseen, jossa en omasta arjestani johtuen olisi pystynyt ylläpitämään sitä toiminnan tasoa, minkä jälkeen pystyisin allekirjoittamaan työni jälkeä. Puntaroin asiaa monelta kantilta ja päädyin tekemään tämän vaikean päätöksen.

Uusi luotsi on Mika Valtonen, joka on toiminut seuran vanhimpien junioreiden valmentajana.
– Olin positiivisesti yllättynyt avautuneesta mahdollisuudesta toimia tällä kaudella miesten päävalmentajana. Nöyrällä mielellä otan haasteen vastaan. Uskon että valmennustyylini tuo joukkueelle kaivattua peli-iloa ja samalla saa pelaajat ponnistelemaan parempien tulosten puolesta. Valmennushistoriani monen pelaajan kanssa helpottaa työtäni ja on ehdottomasti etu tulevaa kautta ajatellen, Valtonen sanoo.

NST:n sivuille
Kuva NST:n Instagram-tililtä

Jaa artikkeli