NST:n naiset jatkavat Joonas Haapalan komennossa

NST:n päävalmentaja Joonas Haapalan kollegoina ohjaavat peliä Pette Nousiainen ja 248 pelatun liigapelin kokemuksella Elina Sinisalo.

NST pelaa myös ensi kaudella naisten Salibandyliigaa Joonas Haapalan komennossa. Hänen apunaan jatkaa Pette Nousiainen, ja uutena nimenä valmennukseen liittyy Elina Sinisalo.

– Hienoa, että saatiin Pette jatkamaan. Toi viime kaudella paljon uusia juttuja pallolliseen pelaamiseen, ja nyt päästään vetämään toinen kausi samoilla ajatuksilla, niin uskon sen tuottavan tulosta, Joonas Haapala sanoo seuran sivuilla.
– Ellulla [Sinisalo] on 248 pelattua ottelua Naisten Salibandyliigassa niin uskon, että pystyy auttamaan meidän yksilöitä ottamaan seuraavan stepin pelaajana. Tietää sarjan vaatimustason ja ymmärtää peliä, niin tosi iso lisä valmennukseen.

Viime kaudella fysiikkavalmennuksesta vastannut Antti-Juuso Ropo jatkaa tehtävässään myös tulevalla kaudella. Hän saa avukseen Iiro Härkösen.

Päävalmentaja Haapala vinkkaa myös NST:n pelaajatilanteesta.
– Sopimustilanne on vuodenaikaan nähden varsin hyvä. Tullaan julkaisemaan isompi läjä sopimuksia kerralla, jopa koko joukkue, jos se on mahdollista. Vaihtuvuus on edellisiin vuosiin verrattuna paljon pienempää, joka on tietenkin hyvä juttu.

Lue lisää NST:n sivuilta

Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli