"Nokian KrP voittaa mestaruuden" - Pudotuspeligallupeissa veikkailtiin kevään yllätyshetkiä ja mitalikolmikoita

Salibandyliigan puolivälieräparit valittiin viime maanantaina. Kevään tunnelmista kyseltiin pudotuspeligalluppien muodossa muun muassa mitalikolmikkoveikkauksia, valovoimaisia pelaajia ja yllätyskäänteitä.

Salibandyliigan puolivälieräparit valittiin viime maanantaina Sanomatalolla järjestetyssä valintatilaisuudessa. Puolivälieräparit valittiiin niin, että runkosarjan voittaja sai valita ensin vastustajaparinsa sijoilta 5-8. Tämän jälkeen runkosarjan kakkonen, kolmonen ja nelonen tekivät myös valintansa. Puolivälieräparit muodostuivat seuraavasti: Classic valitsi Indiansin, SPV Eräviikingit, TPS Nokian KrP:n ja Happee Oilersin. Puolivälierien ensimmäiset kierrokset on pelattu ja voitot kohtaamisista ovat vieneet Classic, SPV, TPS ja Oilers. 

Puolivälierien tunnelmista kyseltiin salibandymaailmasta tutuilta kasvoilta. Ensimmäisessä osassa kysyttiin valovoimaisinta pelaajaa. Toisessa osassa kysyttiin, mikä tai kuka tulee yllättämään kevään peleissä. Kolmannessa osassa mietittiin miksi pelejä kannattaa tulla seuraamaan paikan päälle ja neljännessä osassa mietittiin mitalikolmikkoa.

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli