Nokian KrP nousi voittoon ja Henri Johansson 800 tehopisteeseen

Nokian KrP:n hyökkääjä Henri Johanssonista tuli tänään Salibandyliigan kaikkien aikojen toinen 800 pisteen mies, kun KrP kaatoi kotonaan LASB:n 6-5. Johanssonin 1-0-maali oli hänen 800. runkosarjapisteensä.

Henri Johansson on nyt koonnut uransa 386 runkosarjaottelussa tehot 466+334=800. Aiemmin ehti haamurajaan SPV:n Mikko Kohonen, jonka tämän hetken saldo on 485 ottelussa koottu 517+287=804.

Illan ottelussa LASB ehätti toisessa erässä kolmesti johtoon, ja kolmannen alussa lahtelaisten Joonatan Surakka nosti ottelun kolmannella osumallaan tilanteeksi jo 3-5. Isännät kuitenkin elpyivät ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella, jolloin Matti Koskela ensin kavensi ja sitten tasoitti. Viisi minuuttia ennen loppusummeria Ilkka Mäkipää nosti KrP:n voittomaalin Henri Mäenpään syötöstä. Matti Koskela oli kolmella maalillaan ja yhdellä syöttöpisteellään illan tehokkain.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla SB Welhot – Oilers, LASB – Koovee, Steelers – Classic ja Westend Indians – OLS.

Arkistokuva: Esa Takalo