Nokian KrP löytämässä oivan pudotuspelivireen, EräViikingit katkaisi tappioputkensa

Mikko Laakso syötti kolme osumaa, kun Nokian KrP kaatoi kotonaan sarjakakkonen SPV.n 9-6.

Nokian KrP esitti Salibandyliigassa väkevää pudotuspelivirettä, kun se kaatoi tänään kotonaan sarjakakkonen SPV:n 9-6. Maanantain toisessa ottelussa EräViikingit katkaisi neljän ottelun tappioputkensa lyömällä vieraissa jo sarjasta putoamaan tuomitun Kooveen 7-4.

SPV nousi vielä ottelun puolivälissä tasatilanteeseen 3-3, mutta jo ennen toista taukoa Joni Henttonen, Joonatan Kovanen ja kahden miehen ylivoimalla iskenyt Valtteri Viitakoski olivat laukoneet Nokialle kolmen maalin etumatkan. Päätösjaksolla kumpikin joukkue osui kolmesti, mutta voittotaisteluun ei Peliveljet enää elpynyt. Nuorten maailmanmestari Mikko Laakso syötti KrP:n maaleista kolme, SPV:lle osuivat sekä Ville Kuusela että Jari Hankkio kaksi maalia ja syöttöpisteen.

Kooveen peli on ollut usein joukkueen sarjasijoitusta parempaa, ja tänäänkin sitkeä sarjajumbo livahti vielä kolmannen erän aluksi Samuli Salomaan maalilla 4–3-johtoon. Kohta EräViikinkien Samuli Hulkkonen kuitenkin tasoitti, ja voittomaalin luikerteli Mika Moilanen harhautettuaan yksi yhtä vastaan -tilanteessa ensin puolustajan ja sitten vielä maalivahdinkin. Ennen loppusummeria Eero Nuutinen ehti vielä ohjata illan toisen osumansa ja Lauri Kapanen nostaa loppunumerot tyhjiin.

Classicilla, TPS:lla, Happeella sekä LASB:lla on runkosarjaa jäljellä kaksi ottelua ja muilla joukkueilla yksi. SPV:n illan tappio petasi turkulaisille paikan nousta vielä ohi toiselle sijalle.

Toiseksi viimeisen sarjakierroksen rästiottelut Classic–LASB ja TPS–Happee pelataan tiistaina.

Arkistokuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli