Nokia nöyryytti EräViikinkejä Salibandyliigan kärkiottelussa

Henri Johansson hurjasteli 4+1, kun Nokian KrP kaatoi eräViikingit 12-6.

Salibandyliigan torstain kärkiottelussa nähtiin nöyryytysnumerot, kun sarjakakkonen Nokian KrP riepotti EräViikinkejä peräti 12-6. KrP repäisi samalla eron helsinkiläisiin neljään pisteeseen.

Vielä minuuttia ennen avauserän loppua joukkueet taistelivat tasalukemissa 3-3, mutta isännät iskivät taukoon mennessä taululle kahden maalin johdon. Toisen erän alkuun Valtteri Viitakoski kasvatti illan toisella ja kolmannella maalillaan tilanteeksi jo 7-3, mutta edes maalivahdin vaihto Santtu Strandbergista Marek Öigeen ei pelastanut EräViikinkejä mukaan peliin. Ottelun erikoisuus oli, että EräViikingit piti palloa pitkiä pätkiä isäntien kenttäpuoliskolla, mutta riistoon päästyään nokialaiset iskivät maaleja näätämäisen notkeista vastaiskuista.

Salibandyliigan kaikkien aikone pistekärki Henri Johansson kasvatti tänään saldoaan neljällä maalilla ja yhdellä syöttöpisteellä. Saman viisikon puolustaja Morics Krumins kirjautti tehot 1+3.

Esa Takalon ottelukuviin

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla Westend Indians – SPV, Happee – LASB, Koovee – Steelers ja SB Welhot – SalBa.

Arkistokuva: Esa Takalo