Nokia näytti ylivoiman mallia: Kuusi maalia yhden jäähyn aikana

Nokian KrP iski yhden viiden minuutin jäähyn aikana kuusi maalia, kun se kaatoi kotonaan Welhot 16-5.

Nokian KrP antoi kotiyleisölleen melkoisen ystävänpäivän näytöksen, kun se kaatoi Welhot peräti maalein 16-5. Perjantain toisessa miesten Salibandyliigan ottelussa Westend Indians kukisti kotonaan LASB:n 8-5.

Nokian KrP karkasi toisen erän alussa jo 3–0-johtoon, mutta jotain erityistä nähtiin hetkeä myöhemmin Welhojen Kalle Keräsen laahustettua jäähypenkille istumaan viiden minuutin rangaistusta huitomisesta. KrP nimittäin esitti kunnon ylivoimanäytöksen iskemällä yhden ja saman jäähyn aikana pallon peräti kuudesti kuopiolaisten verkkoon. Neljän osuman jälkeen Welhot vaihtoi maalivahtia Roni Tuonosen tehdessä tilaa Lauri Kunnapille. Welhojen avausmaali nähtiin tänään toisen erän puolivälin jälkeen nokialaisten ehätettyä sitä ennen jo 9–0-johtoon. Voittajien tehomiehet löytyivät tänään ykkösketjusta, jossa Joona Rantala takoi 5+3 ja Henri Johansson 3+4. Kakkosessa kirjautti Mikko Laakso 2+2.

Espoossa sinnitteli LASB vielä päätöserän puolivälissä 4-4, mutta sitten jäähyt tuhosivat lahtelaisten pelin. Ensin Santeri Toropainen ja sitten Otto Lehkosuo rankaisivat LASB:n jäähyistä maaleilla, ja Tomi Jerkun ilman maalivahtia pusertaman kavennuksen jälkeen pääsi vielä Valtteri Kainulainen herkuttelemaan loppuun kaksi ylivoimaosumaa.

Lauantaina miesten Salibandyliigassa pelataan ottelut EräViikingit–Happee, SPV–Tiikerit, OLS–ÅIF ja TPS–Steelers.

Arkistokuva: Esa Takalo