Nokia, Happee ja Classic juhlivat Salibandyliigassa

Perjantain voittajista Happee haki Porista tuplapanoksen eli liigapisteiden lisäksi TEHO Sport Suomen Cupon jatkopaikan.

Henri Johanssonin tuhannes tehopiste ei jäänyt Nokian KrP:n ainoaksi ilonaiheeksi Salibandyliigan perjantain kierroksella. Viime kevään pronssijoukkue nappasi jo viidennen perättäisen voittonsa kaatamalla Espoossa Westend Indiansin 10-7, ja avausosuman laukonut Henri Johansson kirjautti hattutempun.

Westend Indians nousi toisen erän alussa kolmen maalin takaa tilanteeseen 2-3, mutta toisella tauolla taululta tuijottivat jo lukemat 2-8. Aaro Astalan (3+1) johdolla espoolaiset kirivät vielä lukemiin 6-9 ennen vieraiden Tuukka Salon viimeistä niittiä.

Happee nappasi kolme liigapistettä ja TEHO Sport Suomen Cupin jatkopaikan kaataessaan Porissa nousija Karhut 11-6. Ottelun alussa Happee karkasi kymmenessä minuutissa viiden maalin johtoon, jonka aikalisän herättämät isännät parhaimmillaan nipistivät kahteen. Happeen Kotilaisten veljessarja esiintyi jälleen kerran edukseen, kun Peter kirjautti tehot 3+1, Panu 2+1 ja Paul 1+1.

Mestari Classic kävi näyttämässä helsinkiläisille salibandyn mallia kaataessaan EräViikingit sen kotikaukalossa 7-3. Classic johti ensimmäisellä tauolla 3-0 ja toisen erän lopulla 6-1 ennen kuin maalivahdin vaihtaminen elvytti EräViikinkejä pelille. Joonas Pylsy oli kahdella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään voittajien tehomies.