Timo Toivonen

Nimitys: Timo Toivonen on Salibandyliiton uusi kaupallisten asioiden päällikkö

Salibandyliiton uudeksi kaupallisten asioiden päälliköksi on valittu Timo Toivonen, 42. Hän aloitti tehtävässään maanantaina 2. päivä elokuuta.

Kaupallisten asioiden päällikön positio on Salibandyliitossa uusi. Tiivistettynä tehtävänä on koko suomalaisen salibandyn kaupallisen arvon kasvattaminen.

Timo Toivosen esimiehenä Salibandyliitossa toimii toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta.

– Uuden organisaation mukainen kokoonpano on nyt kasassa. Mahtavaa, että Timo saatiin Salibandyliiton kaupallisen puolen vetäjäksi. Hänen osaamisensa, lajituntemuksensa ja asenteensa antavat erinomaisen pohjan liiton ja koko suomalaisen salibandyn kaupallisen arvon kasvattamiselle yhdessä F-liigasta vastaavan SSBL Salibandy Oy:n kanssa, Ilmivalta kommentoi ja jatkaa:

– Meillä oli tämän tehtävän 28 hakijan joukossa monta erinomaisen hyvää ja erilaisen profiilin hakijaa. Valinta ei ollut helppo. Timon vakuuttava perehtyminen, ajatukset tulevasta toiminnasta sekä vahva lajitausta kuitenkin lopulta vakuuttivat sekä puheenjohtaja Risto Kauppisen että allekirjoittaneen siitä, että hän on juuri oikea henkilö tähän tehtävään.

”Tinde” lempinimellä tunnettu Toivonen on salibandykaukaloista tuttu henkilö. Hän on yksi kautta aikain menestyneimmistä suomalaisista salibandynpelaajista. Palkintokaapissa on mm. MM-kulta ja huikeat yhdeksän Suomen mestaruutta. Seurajoukkuetasolla hän edusti urallaan VFT:tä, HIFK:ta ja SSV:tä.

Ennen Salibandyliittoa Toivonen on tehnyt 10-vuotisen uran pankkialalla. Koulutukseltaan hän on liiketalouden tradenomi. Siviilissä Toivosen pitävät liikkeessä opiskelu, kaksi tytärtä ja mailapeliharrastukset.

– Aivan mahtava tunne palata rakastamani lajin pariin ja saada olla kehittämässä sitä, toki nyt hieman toisesta suunnasta. Salibandyliitossa on hyvä tekemisen meininki ja upea porukka kasassa, joten työystävät sekä ammattimainen tuki on parasta, mitä voi lajin parista saada, Toivonen iloitsee.

– Työni kannalta en voisi parempaa ajankohtaa aloittamiselle toivoa: tulevat MM-kisat takaavat upean startin kumppanuusrintamalla – niin jo olemassa olevien kuin tulevien uusienkin kanssa, Toivonen lisää.

Timo Toivonen
Kehittämispäällikkö
Tapahtumien kehittäminen (kaupallisuus ja yleisö), fanitoiminnan organisointi, fanikaupan ja -tuotteiston kehittäminen, kumppanisuhteiden ylläpito ja VIP-tilaisuuksien koordinointi.

Jaa artikkeli