Nimitys: Tiina Hämäläinen aloittaa Salibandyliiton erotuomarikoordinaattorina vuoden 2020 alussa

Hämäläisen määräaikainen työsopimus kestää 1.1.– 30.6.2020.

Tiina Hämäläinen on erotuomaritoiminnan moniottelija. Erotuomarina hän aloitti jo kaudella 2000-01, ja kuuluu tällä hetkellä naisten pääsarjaerotuomarien ryhmään. Lisäksi kokemusta on karttunut otteluvalvojana sekä mentorituomarina. Pelaajataustaa häneltä löytyy juniorivuosilta ja aikuisten alemmilta sarjatasoilta, mutta sittemmin suurimman osan vapaa-ajasta on vienyt nimenomaan erotuomaritoiminta sen eri osa-alueilla.

Tiina HämäläinenKoulutukseltaan Tiina Hämäläinen on tradenomi (AMK). Viime vuodet hän on työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja ostohankintatehtävissä eri toimialoilla.

– Aloitan tehtävässä innostunein ja avoimin mielin. On mahtavaa päästä mukaan kehittämään erotuomaritoimintaa, ja mielenkiinnolla odotan myös yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, Hämäläinen kertoo.

Erotuomarikoordinaattorin toimi on osa-aikainen sisältäen 25 työtuntia viikossa. Vastuualueina ovat muun muassa erotuomareiden rekrytointiprosessien määrittelyn ja toteutuksen projekti, erotuomareiden koulutusmateriaalien uudistamisen toteutus sekä muita erotuomaritoimintaan liittyviä tehtäviä, kuten erotuomaritoiminnan asiakaspalvelu.  

– Tiinan pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus erotuomaritoiminnan eri osa-alueilta antaa hyvät lähtökohdat erotuomarikoordinaattorin työtehtäviin. Hän on juuri sellainen henkilö, jollaista haimme ja saamme hänestä hyvän vahvistuksen liiton erotuomaritoiminnan tukemiseen ja kehittämiseen, luottaa Salibandyliiton erotuomaripäällikkö Mika Saastamoinen, joka toimii erotuomarikoordinaattorin esimiehenä.  

Tiina Hämäläisen toimipiste on Helsingin Myllypurossa.

Yhteystiedot (2.1. alkaen): puh 0400 529 005, tiina.hamalainen(at)salibandy.fi

Jaa artikkeli