Nimitys: Tea Naskali Salibandyliiton seura- ja toimistopalveluiden koordinaattoriksi

Liikuntatieteiden maisteri Tea Naskali on aloittanut Salibandyliiton seura- ja toimistopalveluiden koordinaattorina. Määräaikainen tehtävä kestää tammikuulle 2021 saakka.

Seura- ja kehityskoordinaattori Hanne Nyrösen siirryttyä MM-kisaorganisaatioon tapahtumatuottajaksi, liikuntatieteiden maisteri Tea Naskali on nimitetty koordinaattoriksi Salibandyliiton seura- ja toimistopalveluihin. Tehtävä on määräaikainen alkaen 28.10.2019 ja loppuu tammikuussa 2021 MM2020-projektin päätyttyä.

Tea Naskalilla on aikaisempaa monipuolista kokemusta Suomen Olympiakomiteasta, missä hän on toiminut koordinaattorina ja assistenttina mm. huippu-urheiluyksikön kisatiimin taustajoukoissa sekä erilaisissa viestintä- ja promootiotehtävissä. Hänellä on kokemusta myös yksityisyrittäjänä toimimisesta ja kansainvälisistä vapaaehtoistehtävistä, kuten nuorten olympialaisista.

– Salibandy on hyvin tunnettu laji ja harrastajamääriltään yksi Suomen suurimmista lajeista. Olen erittäin innostunut, että pääsen mukaan tekemään töitä kasvavan lajiyhteisön eteen, hän kertoo.  

Tea Naskalin työtehtäviin kuuluvat Salibandyliiton päätöksenteon valmistelu ja koordinointi (hallitus, valtuusto, aluekokoukset, liiton kokous), seuraviestintä, seuratapaamisten ja toimistopalveluiden tuottaminen ja kehittäminen sekä seuroille tarkoitetut palvelut Suomisport-ympäristössä ja niiden kehitystyö.

– Liikunnan ja urheilun monitoimijana sekä salibandyn pelaajana olen tietoinen, että seuratoiminnalla mahdollistetaan monen suomalaisen liikuntaharrastaminen ja tavoitteellinen kilpaurheilu. Odotan malttamattomana, että pääsen tukemaan Salibandyliiton päätöksentekoprosessien valmistelua ja kehittämään yhdenvertaista seuratoimintaa koko salibandy- ja sählyperheen hyväksi yhdessä liiton seura- ja kehityspalvelutiimin kanssa.

– Tea tuo mukanaan monipuolista osaamista valtakunnallisten urheiluorganisaatioiden huipulta. Edessämme on MM-kisojen lisäksi päätöksenteon ja seuratapaamisten kannalta erittäin vilkas vuosi 2020, joten olen erittäin iloinen ja tyytyväinen, että saimme hänen osaamisensa ja kokemuksensa mukaan salibandyyn juuri nyt, Salibandyliiton seura- ja kehityspalveluiden päällikkö Mervi Kilpikoski toteaa.

Lisätietoja: Seura- ja kehityspalveluiden päällikkö, Mervi Kilpikoski, 0400 529 008.

Kuva: Jussi Ojala

Jaa artikkeli