Juha Ollikainen

Nimitys: Juha Ollikainen on Salibandyliiton uusi visuaalinen tuottaja

Salibandyliiton viestintäsektorin uudeksi visuaaliseksi tuottajaksi on valittu Juha Ollikainen, 29. Hän aloittaa tehtävässään 15. päivä syyskuuta.

Visuaalisen tuottajan pesti on uusi Salibandyliitossa. Toimenkuvaan kuuluvat mm. liikkuvan suunnittelu, kuvaaminen ja leikkaaminen sekä graafinen sisällöntuotanto. Juha Ollikaisen esimiehenä Salibandyliitossa toimii viestintäjohtaja Jussi Ojala.

– Olen älyttömän tyytyväinen tähän kiinnitykseen. Kovasta hakijajoukosta löysimme aivan loistavan miehen tekemään. Kuvaavaa on se, että kun soitin Ollikaisen nykyisellä työnantajalle, niin sieltä kerrottiin, että ikävä näin todeta, mutta jos Ollikainen on tarjolla, niin äkkiä nimi työsopimukseen, Ojala virnistää ja jatkaa:

– Visuaalisen tuottajan rekry on ollut jo pari vuotta mielessä. Tarve kyseiselle osaajalle on jatkuva ja iso. Liiton organisaatiouudistus tarjosi tälle rekrylle mahdollisuuden. Ollikaisen avulla pääsemme taas vähän nostamaan tekemisen tasoa.

Ollikainen siirtyy Salibandyliittoon jääkiekon puolelta. Hän on toiminut viimeiset kolme vuotta HC TPS Turku Oy:n täysipäiväisenä graafikkona.

– On etuoikeutettu ja kiitollinen olo tulla valituksi. Salibandyliiton kokonaispaketti työnkuvasta ja siitä, mitä projekteja pääsemme toteuttamaan ei olisi voinut olla omaan elämäntilanteeseen täydellisempi. Intopiukassa tässä odottaa ensimmäistä työpäivää ja sitä, että pääsee talon tavoille ja tutustumaan työkavereihin, Ollikainen kommentoi.

Mielenkiintoisen sivujuonen Ollikaisen taustaan tuo se, että hän on yksi Korroosio Comedyn jäsenistä. Korroosio Comedy on kolmen myrskyläläislähtöisen tekijän sketsiviihdettä YouTubeen ja Ylellekin tuottava tuotantoyhtiö.

Salibandykin on hänelle tuttua, sillä jo nuorena alkanut salibandyura jatkuu ensi kaudella todennäköisesti kakkosdivarissa.

– Itse asiassa syyskuusta eteenpäin ei ole vielä tiedossa millä sarjatasolla ”ura” jatkuu. Valinta tähän pestiin nimittäin laittoi suunnitelmat vähän uusiksi, joten sopimusta ei ole mihinkään vielä tehty, Ollikainen naurahtaa.

Jaa artikkeli