Nimitys: Jarmo Härmä salibandyn valmentaja-kouluttajaksi

Jarmo Härmä on aloittanut Eerikkilän ja Salibandyliiton yhteisenä salibandyn valmentaja-kouluttajana. Työ on määräaikainen 31.5.2024 asti ja kyseessä on yhteispalkkaus Eerikkilän urheiluopiston kanssa.

Viimeiset viisi kautta Jarmo Härmä työskenteli Nokian KrP:n miesten edustusjoukkueen päävalmentajana johdattaen joukkueensa F-liigassa hopealle keväällä 2022 ja pronssille vuotta aiemmin. Härmällä on myös yli kymmenen vuoden kokemus Salibandyliiton kouluttajana. Lisäksi hän on toiminut alle 19-vuotiaiden miesten salibandymaajoukkueen päävalmentajana vuodesta 2019 alkaen.

Eerikkilän ja Salibandyliiton kehityspäällikkö Miikka Lamu iloitsee Härmän liittymisestä tiiminsä vahvuuteen.

– Jarmolta löytyy näkemystä ja kokemusta huippusalibandysta ja hän on perillä myös nuorten pelaajien maailmasta sekä Salibandyliiton pelaajapolusta. Pitkän kouluttajakokemuksensa ansiosta hän tuntee pelaajakehityksen ja valmennusosaamisen integroitumisen ja sitä kautta prosessit vaikuttavaan valmentajan kehittämiseen ja oppimiseen.

– Viimeisten vuosien aikana hän on myös kehittänyt joukkueensa peliä tämän päivän pelin vaatimusten suhteen, josta SM-mitalit ovat yksi osoitus, Lamu listaa.

Jarmo Härmä kertoo olevansa innoissaan päästessään pureutumaan syvemmin uuteen tehtäväänsä ja tuomaan oman persoonansa ja osaamisensa tiimin käyttöön.

– Eerikkilä ja Salibandyliitto ovat minulle suhteellisen tuttuja entuudestaan, mutta työntekijänä en ole kuitenkaan nähnyt aiemmin niistä kumpaakaan. Nyt jo on tullut uusiakin asioita eteen, Härmä juttelee kesken ensimmäisen työpäivänsä.

Uutinen Eerikkilän sivuilla.

Jaa artikkeli