Nimitys: Ilari Isotalo on Salibandyliigan historian ensimmäinen viestintäpäällikkö

Salibandyliigan viestintäpäälliköksi on valittu Ilari Isotalo. Hän aloittaa tehtävässään 27. päivä helmikuuta 2020.

Ilari Isotalo, 28, siirtyy Salibandyliigan viestintäpäälliköksi Podium North -mediayrityksestä, jossa hän on toiminut jääkiekkomedian (Leijonat.com, SuomiKiekko-sivusto, NHLSuomi) yhteistoimituksen esimiehenä. Isotalo on myös toiminut urheilutoimittajana MTV Sportilla ja hänellä on kokemusta urheilun selostamisesta ja kuuluttamisesta. Koulutukseltaan hän on medianomi Turun AMK:sta.

– Hienoa päästä kehittämään Salibandyliigan viestintää ja uudistuvaa ilmettä. Jussi Ojala ja Salibandyliitto ovat tehneet jo aiemmin mainiota työtä, nyt liigan puolelle pystyy laittamaan vielä enemmän paukkuja peliin, Isotalo kommentoi.

Salibandy on tuoreelle viestintäpäällikölle tuttu laji: Isotalo on itse pelannut Tapanilan Erän junioreissa. Viime vuodet ovat sujuneet katsomossa ja  harrastesarjojen parissa.

– On todella innostavaa hypätä viestintäpuolelle juuri salibandyn pariin. Laji on vielä nuorekas, mutta liigasta löytyy jo melkoisesti myös perinteitä ja historiaa. Odotan innolla yhteistyötä seurojen kanssa. Salibandyliigasta löytyy sekä miesten että naisten puolelta iso määrä hienoja tarinoita ja persoonia. Tavoite on tuoda niitä esille raikkaalla ja kiinnostavalla tavalla – kaikkia moderneja media-alustoja hyödyntäen, mediatöitä vuodesta 2011 lähtien tehnyt Isotalo sanoo.

Viestintäpäällikön rekrytointi on merkittävä askel keväällä 2019 valmistuneen Salibandyliigan uuden strategian toteuttamisessa. Salibandyliigan viestintäpäällikön toimenkuva on kokonaan uusi. Viestintäpäällikkö työskentelee Salibandyliigan kaupallisia oikeuksia hallinnoivan SSBL Salibandy Oy:n alaisuudessa ja hänen esimiehenään toimii SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja.

– Salibandyliigan historian ensimmäinen viestintäpäällikkö luo uusia mahdollisuuksia tuottaa monipuolista ja kiinnostavaa sisältöä yhä enemmän. Viestintäpäällikkö on keskeinen tekijä salibandyn kaupallisen strategian toteuttamisessa. Yhdessä liigaseurojen kanssa teemme Salibandyliigasta entistä näkyvämmän ja kiinnostavan seurattavan, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

Nurminen kehaisee, että Isotalon positiivinen persoona, asenne ja ennakkoluulottomuus tarttua haasteisiin ovat jo nyt tehneet vaikutuksen.

– Hän täyttää uuden position vaatimukset hienosti. Ymmärrys urheiluviestinnän maailmasta ja näkemyksellisyys tulevaisuuden viestinnän tarpeista antavat hänelle loistavat lähtökohdat onnistua uudessa tehtävässään. Uskon, että Ilari odottaa toimeen tarttumista vähintään yhtä paljon kuin Salibandyliiga on odottanut omaa viestintäpäällikköä, Nurminen muotoilee.

Lue myös: Salibandyliigan visio ja strategia 2028

Lisätietoja:
Kimmo Nurminen, puh. 045 2760168
kimmo.nurminen(at)salibandy.fi
SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja

Jaa artikkeli