Nimitys: Hanne Nyrönen MM2020-kisaprojektin tapahtumatuottajaksi

Salibandyn miesten MM-kisojen tapahtumatuottajaksi on valittu Hanne Nyrönen.

Hanne Nyrösellä, 34, on laaja osaaminen suurten tapahtumatuotantojen tehtävistä. Koulutukseltaan hän on medianomi (AMK) ja lisäksi hänellä on media-assistentin sekä tapahtumatuottajan koulutukset. Nyrönen on työskennellyt Salibandyliiton palveluksessa vuodesta 2012 alkaen eri tehtävissä. Tämän lisäksi hänellä on työkokemusta televisiotuotantojen sekä radiotyön parista.

Nyrönen on työskennellyt turnauskoordinaattorina vuoden 2015 naisten salibandyn MM-kisoissa Tampereella, projektikoordinaattorina ja ohjelmapäällikkönä Champions Cupissa 2017 ja Superfinaaleissa vuosina 2016-2018. Tämän lisäksi hän on toiminut osana tapahtumaorganisaatioita monilajitapahtuma SM-viikolla ja ampumahiihdon MM-kisoissa Kontiolahdella.

– Naisten MM-kisat olivat upea kokemus, ja niiden kisojen aikana Suomelle myös myönnettiin 2020 kisaisännyys. Siitä lähtien olen odottanut, että saisin olla mukana luomassa kisahuumaa ja rakentamassa kaikkien aikojen urheilutapahtumaa lajin parissa.  Kisat pelataan reilun vuoden päästä ja on upeaa, että pääsen tekemään kisamatkaa yhdessä tiimimme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, kertoo Nyrönen.

Ensi vuoden suurin kansainvälinen urheilutapahtuma Suomessa tarjoaa paljon mahdollisuuksia ainutlaatuisten elämyksien rakentamiselle.

– Lupaan tuoda paljon ideoita mukanani, ja niistä lähdetään tekemään kisojen ajaksi katsojille unohtumattomia elämyksiä. Olen päässyt todistamaan Suomen maa- ja liigajoukkueiden mestaruuksia niin katsojan kuin tapahtumatuottajankin silmin, joten uskon, että minulla on hyvät valmiudet lähteä tekemään kokonaisuutta, joka jää niin pelaajien, katsojien ja muiden kisoihin osallistuvien mieleen pitkäksi aikaa.

Tapahtumajohtaja Hanne Pirkola on tyytyväinen, että tapahtumatuottajaksi valittiin kokenut tekijä, joka tuntee isojen urheilutapahtumien järjestelykuvioiden lisäksi myös tulevien MM-kisojen tapahtumapaikat

– Hannella on laaja osaaminen suurten tapahtumien tekemisestä alusta loppuun asti. Erityisesti Hartwall Arena on hänelle tuttu toimintaympäristö, mistä on etua, kun valmistaudutaan finaaliviikonlopun elämyksiin. Tekninen osaaminen ja luova ote ohjelmasuunnittelussa ovat hänen ehdottomia vahvuuksiaan. On hienoa, että saamme vahvistettua tiimiämme Hannen osaamisella ja asenteella, kertoo MM-kisojen tapahtumajohtaja Hanne Pirkola.

Tapahtumatuottaja vastaa kisaprojektin tapahtumatuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta sekä MM-kisojen katsojakokemuksesta kokonaisuudessaan, ottelutapahtumien oheisohjelman suunnittelusta, areenoiden ja niiden ulkopuolella tapahtuvista oheistoiminnoista sekä tuotannon koordinoinnista ja aikatauluttamisesta.

Lisätietoja: Tapahtumajohtaja Hanne Pirkola, hanne.pirkola(at)salibandy.fi, 050 3067936

Jaa artikkeli