Nimitys: Ella Jyrkisestä MM2020-kisaprojektin tapahtumakoordinaattori

Salibandyn MM-kisojen tapahtumakoordinaattoriksi on valittu Ella Jyrkinen. Hän aloittaa tehtävässään 3.2.2020.

Ella Jyrkinen, 32, on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri. Jyrkinen siirtyy tapahtumakoordinaattorin tehtäviin Alma Talentilta, jossa hän on jossa hän on toiminut asiantuntijaseminaarien ja -koulutusten koordinaattorina.

Urheilun saralla Jyrkinen on työskennellyt Olympiakomiteassa sekä juoksutapahtuma Naisten Kympin koordinaattorina. Tehtävässään MM-kisojen tapahtumakoordinaattorina hän toimii joukkueiden yhteyshenkilönä ja vastaa joukkueisiin liittyvistä käytännön asioista. Lisäksi työnkuvaan kuuluu mm. vapaaehtoisten hakuun, valintaan ja kouluttamiseen liittyvät tehtävät, akkreditoinnista vastaaminen sekä lipunmyynnin koordinointia.

– Odotan työntäyteistä vuotta MM-kisojen parissa, sillä luvassa on tiivis matka kohti joulukuun huippuhetkiä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tekemään vuoden hienointa urheilutapahtumaa. Taustani tapahtumajärjestämisen saralla antaa hyvät valmiudet tehtävään, ja odotan innolla, että pääsen aloittamaan tehtävässä. Paluu urheilupuolen tapahtumien pariin motivoi, ja tämä jos joku on siihen hieno mahdollisuus, kertoo Jyrkinen.

Tapahtumajohtaja Hanne Pirkolan luotsaama MM-organisaatio on nyt palkattujen henkilöiden osalta valmis.

– Organisaatiossamme on nyt neljä kokoaikaista työntekijää. Tämän tiimin sekä Salibandyliiton muun henkilökunnan voimin viemme kisamatkan päätökseen. Ellasta saamme kisaorganisaatioomme osaajan, jolla pysyvät langat käsissä tiukassakin paikassa. On tärkeää, että kisoihin saapuvilla joukkueilla on aikaansaava yhteyshenkilö, joka hoitaa heidän asioitaan ja varmistaa, että tämän vuoden kisamatka on kisapaikkansa lunastaneille joukkueille onnistunut kokonaisuus. Organisaatioomme tulee vielä lyhyemmiksi ajanjaksoiksi harjoittelijoita sekä tietenkin satoja vapaaehtoisia, joita ilman emme pysty kisoja järjestämään. Vapaaehtoishaku aukeaa myöhemmin tänä keväänä, kertoo Pirkola.

Lisätietoja: Tapahtumajohtaja Hanne Pirkola, hanne.pirkola(at)salibandy.fi, 050 3067936

Miesten MM-kisat pelataan joulukuun 4.-12.12. päivä Helsingissä. Alkusarja sekä puolivälierät pelataan Helsingin Jäähallissa ja välierät, pronssi- ja loppuottelu Hartwall Arenalla. Liput finaaliviikonloppuun ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Jaa artikkeli