Niko Nordström palaa seitsemän vuoden jälkeen Oilersiin

Pitkään Loviisan Torin maalia vartioinut Niko Nordström palaa ensi kaudeksi Oilersiin.

Niko Nordström palaa seitsemän vuoden jälkeen Espooseen Oilersin maalivahdiksi. Öljymiehiä viimeksi 2009-2012 edustanut Nordström on tällä välin pelannut Loviisan Torin tolppien välissä liigaa ja Divaria.

– Mahdollisuus palata huippuorganisaatioon ja päästä ottamaan itsestänsä kaikki irti motivoi paljon. Päätökseen vaikutti myös treeni- ja pelimatkojen lyheneminen, kun asuu Helsingissä, kesäkuussa 31 vuotta täyttävä Niko Nordström kertoo Oilersin sivuilla.
– Paluu on tuntunut erittäin hyvältä vaikka pientä totuttelua treenien vauhtiin on ollut. Tämä toisaalta motivoi vain painamaan hommia kovempaa. Joukkue vaikuttaa hyvin motivoituneelta. Tuntuu siltä, että halu parantaa viime kauden sijoitusta on kova. Joukkue on nuorentunut paljon viime kerrasta, mutta hyvä ryhmähenki on säilynyt.

Kaikkiaan Niko Nordström on vuodesta 2005 alkaen pelannut HIFK:n, AC HaKin, Oilersin ja Loviisan Torin maaalilla 195 liigaottelua, joissa on kertynyt neljä syöttöpistettä. Paras saavutus on ollut Oilersin kevään paidassa 2011 voitettu Salibandyliigan pronssimitali.

Oilersin sivujen uutiseen

Jaa artikkeli