Niittomiehet juhli jatkoajalla –LNM ja SaiPa Karhujen seuraksi Divarin välieriin

Salibandyn Divarissa LNM ja SaiPa jatkavat Karhujen seuraksi välieriin voitoin 2-1. Illan kolmansissa ja ratkaisevissa kohtaamisissa LNM löi vieraissa jatkoajalla Kooveen 5-4 Niko Latvakosken osumalla ja SaiPa kaatoi kotonaan O2-Jyväskylän 7-3.

Alkukaudesta kangerrellut ja juuri ja juuri pudotuspeleihin selvinnyt LNM oli tänäänkin neljästi tappiolla mutta ei taipunut. Iiro Savelan kuusi minuuttia ennen loppusummeria iskemä 4–4-tasoitus siirsi ratkaisun jatkoajalle, ja se päättyi ajassa 61.25 liminkalaisten juhliin, kun Niko Latvakoski ratkaisi Mika Heiskasen syötöstä.

Maalikoosteeseen

Lappeenrannassa O2-Jyvskylä tuli vielä avauserässä tasalukemiin 2-2, mutta Mika Hietamäki nosti SaiPan ylivoimalla johtoon, ja toisessa erässä Juho Seppälä sekä Lassi Junnilainen kasvattivat eroa. Keskisuomalaisten loppurypistys ilman maalivahtia tuotti ensin Markus Mannisen kavennuksen, mutta sitten Oskari Möykkynen ja Lassi Junnilainen kaunistelivat tyhjiin loppunumerot.

Neljäs välieräjoukkue ratkeaa keskiviikkona Turussa ottelussa FBC Turku–Rangers.

Kuva joukkueiden avauskohtaamisesta: Esa Takalo

Katso LNM:n jatkoaikamaali: