Nettistriimissä tänään Erä - Indians: Kumpi nuorten SM-sarjan finaaleihin ?

Tänään ratkeaa nuorten SM-sarjan toinen loppuottelujoukkue, kun Tapanilan Erä ja Westend Indians kohtaavat viidennessä välierässä Tapanilan Mosahallissa klo 18:30.

Nettistriimi ottelusta tulee Salibandyliiton YouTube-kanavalla. Selostajana toimii Janne Juote.

Välieräsarja joukkueiden välillä on ollut kutkuttava ja voitot ovat 2-2. Erällä oli lauantaina ensimmäinen mahdollisuus katkaista sarja, mutta Indians oli toista mieltä ja voitti Tapiolan Urheiluhallissa pelatun kamppailun luvuin 5-3. Erä kuroi kolmannessa erässä Indiansin 4-1-johdon maalin päähän, kunnes Olli Puputti iski Indiansille vapauttavan viidennen maalin puolitoista minuuttia ennen päätössummeria.

Illan ottelun voittaja menee finaaleihin OLS:aa vastaan ja häviäjä pelaa SM-pronssista Classicia vastaan. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Pronssimitaliin riittää yksi voitto.

Nuorten SM-sarjan välierät (kolme voittoa)