Neljäs finaali klo 15 Kupittaalla, Ruudussa ja Jimillä - nytkö TPS tasoittaa voitot?

TPS kavensi torstaina Tampereella Salibandyliigan finaalivoitoiksi enää 2-1, ja tänään klo 15 Kupittaalla sarja saattaa tärähtää jo tasoihin.

Salibandyliigan loppuottelusarja jatkuu tänään klo 15 Turussa Kupittaan palloiluhallissa, kun TPS ja Classic iskevät yhteen neljännen kerran. Ensimmäisiä finaalejaan pelaava TPS parantaa menoaan koko ajan, ja torstaina Tampereella Palloseura kavensi voitoiksi enää 2-1 lyömällä Classicin 4-3. Päivän peli nähdään suorana sekä Ruudussa että maksuttomalla Jim-kanavalla.

Tänään TPS:llä on mahdollisuus nousta sarjassa tasoihin, ja turkulaisten osakkeita nostaa mestarien jobinposti, kun maailman parhaan puolustajan Krister Savosen kauden kerrotaan olevan paketissa.

Lue: Pääkallo.fi: Kuitunen vahvisti Savosen kauden päättymisen, eikä ymmärtänyt Salinin ulosajoa: ”Ihmettelen kovasti”

Kuumaa kolmatta kohtaamista leimasivat joukkueiden tähtien Eemeli Salinin ja Miko Kailialan punaiset kortit Salinin osuttua polvella vastustajaa lonkkaan ja Kailialan vauhdilla maalivahtiin. Kummankin rangaistus oli kuitenkin mallia PR1 eikä Kailialan tilanteen tutkinut kurinpitäjäkään nähnyt perusteita lisäseuraamuksille, joten kumpikin nähdään yleisön ilona tänään Kupittaan kaukalossa.

Turun salibandyhuuma on ottanut koko ajan lisää kierroksia mustavalkoisen kevään voimistuessa, ja TPS:n finaalien ensimmäisessä kotiottelussa Kupittaalla poreili jo yli 2 400 katsojaa. Ennakkolippu on siis fiksu hankinta, ja liput löytyvät tutusti osoitteesta lippu.fi/salibandy.

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli