Naisten Superfinaalipaikat katkolla - Elisa Viihde Sport näyttää

Kuinka käy naisten kolmansissa välieräpeleissä, voi seurata Elisa Viihde Sport -kanavilla ja Fanseat.com-palvelussa keskiviikkona.

Classic johtaa välieräsarjaansa EräViikinkejä vastaan voitoin 2-0 ja SB-Pro on niskan päällä PSS:aa vastaan samoin luvuin. Superfinaaliin pääsee kolmella voitolla.

Kolmannet välierät pelataan keskiviikkona klo 18:30 alkaen. Elisa Viihde Sport näyttää kanavillaan molemmat välierät. Ottelut ovat katsottavissa myös Fanseat.com-palvelussa.

Tampere Areenalla ottelun selostaa Ville Hokkanen ja Nurmijärvellä äänessä on Feliks Heikkinen.

Mikäli välieräsarjat jatkuvat, Elisa Viihde Sport/Fanseat näyttää loputkin ottelut. Mahdolliset neljännet kohtaamiset ovat vuorossa lauantaina 14.4. ja viidennet sunnuntaina 15.4.

Keskiviikkona klo 18:30 pelataan myös kolmas miesten Salibandyliigan karsintaottelu Steelersin ja Loviisan Torin välillä. Hämeenlinnan Teräsmiehillä on tuolloin mahdollisuus varmistaa Salibandyliigapaikkansa kolmannella voitolla. Steelers johtaa sarjaa 2-0. Karsintasarjan jatkuessa, ottelut näkyvät VeikkausTV:ssä. Keskiviikon lähetyksen selostajana on Jyrki Törmänen

Luonnollisesti myös käynnissä olevat miesten välieräpelit näkyvät ratkaisuun saakka Salibandyliiton tuottamissa lähetyksissä.
 
Ennen lauantaina 21.4. YLE TV2:ssa näytettävää kauden huipennusta, naisten ja miesten Superfinaaleja, luvassa on vielä lähetykset naisten ja miesten Salibandyliigan pronssiotteluista VeikkausTV:ssä.

Lähetyssivulle.

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli