Naisten Salibandyliigan uusi kumppani Kiantama tukemassa vahvasti nais- ja tyttösalibandya

Naisten Salibandyliiga saa uuden yhteistyösopimuksen myötä ensimmäistä kertaa oman kumppaninsa.

Luonnonmarjojen jalostukseen erikoistunut suomussalmelainen perheyhtiö Kiantama Oy ja tuotemerkkinsä Biokia on Naisten Salibandyliigan uusi kumppani kaksivuotisella sopimuksella.

Naisten Salibandyliigassa Kiantama on mukana toteuttamassa Salibandyliiton ja SSBL Salibandy Oy:n koordinoimaa tukihanketta, jossa jokaisesta Naisten Salibandyliigan runkosarjan aikana tehdystä maalista lahjoitetaan 10 euroa tyttö- ja naissalibandyn kehittämiseen. Kertyneet varat ohjataan myöhemmin Naisten Salibandyliigaseurojen järjestämiin tyttö- ja naissalibandyn kehittämistoimenpiteisiin.

– Salibandy on harrastajamäärillä mitattuna Suomen toiseksi suosituin joukkuepeli ja se on mitä oivallisin liikuntamuoto niin nuorille kuin vanhemmillekin. Niinpä salibandy ja Naisten Salibandyliiga oli meille helppo valinta yhteistyökumppaniksi, itsekin aikoinaan salibandya harrastanut Kiantama Oy:n toimitusjohtaja Vernu Vasunta iloitsee.

Tämän kauden maalimäärä Naisten Salibandyliigan runkosarjassa oli 848, joten tyttö- ja naissalibandyn kehittämiskassaan kilahtaa mittava summa, 8480 euroa. Kampanja on tarkoitus toteuttaa myös ensi kaudella, mutta pienemmällä summalla per tehty maali. Tämän lisäksi yhteistyön kautta urheiluseuroilla, harrasteryhmillä ja koululuokilla on mahdollisuus tehdä varainhankintaa myymällä Biokian tuotteita salibandyjoukkueille räätälöityyn hintaan.

– Uskomme, että Suomessa pääosin suomalaisista marjoista valmistetut Biokia-tuotteet puhuttelevat salibandya harrastavien ja pelaavien ihmisten arvomaailmaa ja ne ovat mitä oivallisin tapa kerryttää joukkueen pelikassaa tuleville kausille, Vasunta jatkaa.

– Mahtavaa, että löysimme Kiantaman kaltaisen, arvoiltaan sopivan vaihtoehdon Naisten Salibandyliigan kumppaniksi. Olen erityisen iloinen siitä, että Kiantama on kiinnostunut naissalibandysta ja sen kehittämisestä lähtemällä mukaan tukikampanjaamme, toteaa Salibandyliiton kaupallisista oikeuksista vastaavan SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

Biokia-tuoteperhe sisältää marjoja jokaiseen makuun monessa eri muodossa. Raaka-aineiden puhtaus, huolellinen jalostusprosessi ja lopputuotteiden turvallisuus ovat Kiantaman toiminnassa keskiössä ja lisäämällä näitä korkealaatuisia marjatuotteita omaan ruokavalioonsa jokaisella on mahdollisuus lisätä hyvinvointia omassa arjessa.

Lue enemmän Biokia-tuoteperheestä.

Kuva: Pihla Liukkonen / Kontrastia

Jaa artikkeli