Naisten Salibandyliigan kärkikamppailu keskiviikkona Mosahallissa – EräViikingeillä otteluun kova lipunmyyntitavoite

EräViikingit lanseerasi huomiseen SB-Pro -otteluun #Mosa500 -kampanjan, jonka tavoitteena on myydä 500 ennakkolippua.

EräViikingit saa vastaansa naisten Salibandyliigan huippuottelussa hallitsevan Suomen mestari SB-Pron keskiviikkona 13.2. klo 18:30 Tapanilan Mosahallissa. Helsinkiläiset kamppailevat paikasta Salibandyliigan runkosarjan kolmen kärkeen, joskaan paikka ei ole enää joukkueen omissa käsissä. Nurmijärveläiset ovat puolestaan vahvasti kiinni kakkospaikassa PSS:n takana, myös runkosarjan voitto on heille edelleen mahdollista.

Molemmissa joukkueissa vilisee Salibandyliigan kirkkaimpia tähtipelaajia, jotka ovat olleet mukana pitkään myös Naisten maajoukkueessa. Niin ikään molemmissa kokoonpanoissa on paljon nuoria ja lupaavia pelaajia, jotka taistelevat paikasta joulukuun 2019 MM-kisoissa. Ottelusta ei varmasti tule tunnetta puuttumaan. Ennakkoon voi lupailla, että kentällä tullaan näkemään erittäin laadukasta ja vauhdikasta salibandya.

EräViikingit on tällä kaudella onnistunut voittamaan hallitsevan Suomen mestarin niin liigan vierasottelussa kuin Suomen Cupin välierässäkin Nurmijärvellä. SB-Prolla onkin varmasti kova motiivi hakea helsinkiläisten päänahka Mosahallin keskiviikko-illasta.
– Meidän pitää olla rohkeita, mutta nöyriä pallon kanssa. Videoiden kautta olemme tutustuneet jälleen vastustajaan. Voiton kannalta isoon rooliin nousee pallon suojaaminen omassa päässä, myös palloton puolustaminen nousee tärkeään rooliin. Tämän lisäksi viisikon tasapaino, niin pallon kanssa kuin ilmankin, pitää olla kunnossa. Pitää myös oikeasti uskaltaa lähteä haastamaan ja hakemaan niitä maaleja, ennakoi EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo.

EräViikingeillä on muutenkin edessään isojen pelien viikko, kun lauantaina Tampereen TEHO Sport Suomen Cupin finaalissa vastaan tulee liigaa johtava PSS. Tuo ottelu pelataan Tampere Areenalla lauantaina 16.2. klo 13:00.

Helsinkiläisseura käynnisti SB-Pro -otteluun #Mosa500 -kampanjan, jonka tavoitteena on myydä 500 ennakkolippua ja täyttää legendaarinen Mosahalli hienolla tunnelmalla.
– Seuramme strategiassa nais- ja tyttösalibandy ovat isolla painoarvolla kirjattuna. Ehyt tyttöputkemme johtaa lippulaivaamme naisten liigajoukkueeseen. Markkinoinnissa ja viestinnässämme mm. miesten ja naisten liigajoukkueet kulkevat yhdessä rintamassa. Kampanjallamme haluamme herätellä salibandyn ystäviä käymään enenevissä määrin myös naisten vauhdikkaissa ja mielenkiintoisissa liigaotteluissa, joten odotammekin hienoa tunnelmaa keskiviikoksi, kertoo EräViikinkien markkinointijohtaja Olli Lähdesmäki.

Nais- ja tyttöurheilun asema sekä kehittäminen on herättänyt paljon keskustelua julkisuudessa. Myös salibandyliitto on lisännyt panostuksiaan tyttösalibandyn kehittämiseen, mm. tämän kauden jokainen naisten Salibandyliigassa tehty maali tuo 10 euroa sen kehittämiseen.

EräViikinkien lippukampanja lähentelee sadan myydyn ennakkolipun rajaa päivää ennen kamppailua.
– Tiedostimme ennakkoon tavoitteemme olevan todella kova. Tavoitteemme on kuitenkin kehittää toimintaa kokonaisvaltaisesti, mikä tarkoittaa, että myös tavoitteita pitää asettaa korkeammalle. Sen eteen pyrimme tekemään töitä jatkuvasti. Keskiviikon hieno kamppailu toimii myös lähtölaukauksena kevään ratkaisupeleihin, jatkaa Lähdesmäki.

Naisten Salibandyliigan runkosarjan tämän kauden suurin yleisömäärä nähtiin Tampereella Classicin ja PSS:n kohtaamisessa, jota oli seuraamassa 457 katsojaa. Eniten yleisöä kotiotteluihinsa tällä kaudella on kerännyt tähän mennessä SB-Pro. Kiinnostavin vierasjoukkue puolestaan on ollut PSS ennen Classicia.

EräViikingit – SB-Pro keskiviikkona 13.2. klo 18:30 Mosahallissa. Ennakkoliput otteluun ovat myynnissä täältä. Ottelusta on luvassa myös suora lähetys Ruutu+ -palvelussa.

31516605578_3b830159cb_k.jpg

EräViikinkien tiedotteesta
Kuvat: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli