Naisten Salibandyliigajoukkueet kaudelle 2019-20 selvillä – Steelers ja Welhot varmistivat viimeisinä paikkansa NLB-sarjaan

Steelers ja Welhot pelaavat ensi kaudella naisten Salibandyliigan NLB-sarjassa.

Viimeiset kaksi paikkaa ensi kauden naisten Salibandyliigan NLB-sarjaan ratkesivat viikonloppuna NLB-sarjan karsinnan 2. vaiheessa, kun Steelers kukisti KaPa-65:n voitoin 3-2. Myös toisessa karsintaparissa jouduttiin pelaamaan viisi ottelua. Siinä Welhot oli Blue Foxia vahvempi niin ikään voitoin 3-2.

Muut 1. divisioonasta NLB-sarjaan nousseet joukkueet ovat runkosarjassa sijoilta 1-4 ponnistaneet FBC Loisto, O2-Jyväskylä, Pirkat ja LoSB.

Naisten Salibandyliiga pelataan kaudella 2019-20 kahtena kahdeksan joukkueen sarjana – NLA ja NLB.

NLA:ssa pelaavat tämän kauden naisten Salibandyliigan pudotuspelijoukkueet. NLB:ssä pelaavat tämän kauden naisten Salibandyliigassa pudotuspelien ulkopuolelle jäänet kaksi (2) joukkuetta, naisten 1. divisioonan runkosarjan neljä (4) parasta joukkuetta ja karsintojen kautta paikkansa NLB:hen selvittäneet kaksi (2) joukkuetta.

NLA:ssa ja NLB:ssä pelataan kaudella 2019-20 kolminkertainen runkosarja (21 ottelua) siten, että neljällä edellisen kauden parhaiten menestyneellä joukkueella on yksi kotiottelu enemmän.

Naisten Salibandyliigan joukkueet kaudelle 2019-20 (* 11 kotiottelua)
NLA
SB-Pro, Nurmijärvi*
PSS, Porvoo*
Koovee, Tampere*
TPS, Turku*
EräViikingit, Helsinki
SSRA, Oulu
Classic, Tampere
Pelicans SB, Lahti

NLB
NST, Lappeenranta*
ÅIF, Sipoo*
FBC Loisto, Turku*
O2-JKL, Jyväskylä*
Pirkat, Pirkkala
LoSB, Lohja
Steelers, Hämeenlinna
SB Welhot, Kuopio

Jaa artikkeli