Naisten mestaruus katkolla tänään Porvoossa - suorana Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa

Naisten Salibandyliigan mestaruus on tänään klo 18.30 Porvoossa katkolla SB-Prolle. Neljäs finaali nähdään suorana Yle TV2:ssa, Yle Areenassa ja Ruudussa.

Naisten Salibandyliigan mestaruus on tänä iltana Porvoossa katkolla SB-Prolle. Nurmijärveläiset johtavat finaalisarjaa Porvoon Salibandyseuraa vastaan voitoin 3-0 ja voivat sinetöidä historiansa kolmannen kullan. Ottelu nähdään suorana Yle TV2:ssa, Yle Areenassa ja Ruudussa.

Hallitseva mestari SB-Pro on tehnyt loppuottelusarjassa toistaiseksi vakuuttavaa jälkeä, kun PSS kaatui avausottelussa Nurmijärvellä 4-2, sitten Porvoossa peräti 9-3 ja viimeksi Klaukkalassa lukemin 6-3.

Kulta nostaisi SB-Pron VFT:n ja Tapanilan Erä I:n rinnalle kolme naisten mestaruutta voittaneeksi joukkueeksi. Kaikkien aikojen tilaston kärjessä Classic on yhdeksällä kullallaan omaa luokkaansa, ja Tapanilan Erä III on kohottanut pokaalin neljästi. Kaksi mestaruutta on tällä hetkellä SB-Pron lisäksi NST:llä, HIFK:lla ja sarjaa lajin alkuhämärissä hallinneella S.C.Dalmacilla. Yhden naisten mestaruuden seuroja ovat Blue Eyes Team, Oilers ja Tiikerit.

 Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli