Naisten maajoukkue leireilee Eerikkilässä – leiriotteluissa vastassa Classicin, Ervin ja Steelersin/SC Urbansin pojat

Suomen naisten salibandymaajoukkue leireilee parhaillaan Eerikkilän urheiluopistolla. Viisipäiväinen leiritys alkoi keskiviikkona ja päättyy sunnuntaina.

Leiritys on tärkeä joulukuun Singaporen MM-kisoihin valmistuvalla maajoukkueelle. Päävalmentaja Lasse Kurronen on kutsunut leiritykseen kolme maalivahtia ja 21 kenttäpelaajaa. Leiriryhmän voi tarkistaa jutun lopussa olevasta grafiikasta.

Eerikkilän leirin ohjelma kulkee tutulla kaavalla.

– Ensimmäisenä päivänä tehdään fysiikkatestit ja sitten pelaamme kolme harjoitusottelua poikajoukkueita vastaan. Napakka leiri edessä ja pelaajat vaikuttavat motivoituneilta. Kaikki ovat saaneet kesäharjoittelun käyntiin, ja tietysti itselläkin into tapissa, kun iso tavoite siellä joulukuussa lähenee, Kurronen kommentoi.

 

Maajoukkue pelaa kolme leiriottelua, yhden per päivä perjantaista sunnuntaihin. Vastaan tulee kolmen eri seuran 2007 syntyneiden joukkueita (P17). Perjantaina vastassa on Classic, lauantaina Steelers/SC Urbans ja sunnuntaina EräViikingit.

Kaikki kolme leiriottelua ovat katsottavissa SalibandyTV:stä. Ottelut kuvataan SalibandyTV:seen kevyttuotantoina ilman selostusta ja grafiikoita. SalibandyTV:n katselu vaatii aina kirjautumisen.

Naisten maajoukkueen ohjelma jatkuu heinäkuun lopussa seuraavalla leirillä Eerikkilässä. Elo-syyskuun vaihteessa on vuorossa EFT-turnaus Tšekissä ja lokakuussa Turussa. MM-viimeistelyleirin vuoro koittaa marraskuun lopussa.

Leiriottelut:

26.5. 18.00 Naisten maajoukkue – Classic P17 (linkki lähetykseen)
27.5. 16.00 Naisten maajoukkue – Steelers/SC Urbans (linkki lähetykseen)
28.5. 13.00 Naisten maajoukkue – EräViikingit (linkki lähetykseen)

 

Jaa artikkeli