Naisten maajoukkue kokoontui pitkästä aikaa – näin leiri Eerikkilässä sujui

Suomen naisten salibandymaajoukkue pääsi ensi kertaa puoleen vuoteen kokoontumaan yhteen, kun se leireili maanantaista perjantaihin Eerikkilässä.

– Tehdään pelitavallista muutosta mutta myös viilausta ja tarkennusta systeemiimme, päävalmentaja Lasse Kurronen tiivisti videohaastattalussa leirin sisältöä.
– Tilanne on nyt parempi, kun joukkueen sitoutunut runko on valmiina eikä ole sellaista turbulenssia ja pitkään kestänyttä pelaajien hakemista kuin edellisten kisojen jälkeen. Samalla kilpailutilanne on entistä kovempi.

Testien ja lajiharjoitusten lisäksi leiriryhmä urakoi Eerikkilän kaukalossa kolme ottelurupeamaa, joista yksi oli keskinäinen mittelö ja kaksi pelattiin poikia vastaan. Keskiviikon keskinäisessä ottelussa Sininen löi Valkoisen 3-1. Torstaina olivat SBS Wirmon/Maskun pojat parempia peräti lukemin 14-1, ja päivän toisessa pelissä naiset taipuivat Classicin C1:lle numeroin 5-8.

Ville Vuorisen upeat valokuvat leiriltä löytyvät tästä.

Katso alta videoita viikon maajoukkueleiriltä. Haastatteluissa päävalmentaja Kurrosen lisäksi Ruotsiin siirtyvä Johanna Homi, haastajat Elli Kylmäluoma ja Ina Leminen sekä lajia ensi kauden seuransa osalta jännityksessä pitävät superkaksoset Oona ja Veera Kauppi.

Valokuva tietenkin: Ville Vuorinen
Haastattelut: Minna Koivisto

 

”Kilpailutilanne on nyt kovempi.” Päävalmentaja Kurronen avaa uutta MM-kisaprojektia.
Johanna Homi: ”Lähdetään katsomaan, mihin rahkeet riittää”
”Vihjattiin, että laminointikone kannattaa laittaa käyntiin.” Äänessä Ina Leminen ja Elli Kylmäluoma
Oona ja Veera Kauppi: ”Pitää harjoitella, miten eletään epätietoisuudessa”

Jaa artikkeli