Naisenergiaa salibandyseura O2-Jyväskylän johtoon - Krista Karhusesta toiminnanjohtaja

O2-Jyväskylän hallitus on nimittänyt Krista Karhusen (MBA) seuran toiminnanjohtajaksi. Karhunen aloittaa tehtävässä 1.1.2022 äitiyslomansa jälkeen.

Ennen nykyistä tehtäväänsä Krista Karhunen, 35, on työskennellyt erilaisissa kehittämisprojekteissa mm. matkailualalla. Viimeisimpänä Krista on kehittänyt Houseboat-asuntoveneiden matkailukonseptin Jyväskylään sekä toiminut Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n digikehittäjänä.

Hän on toiminut seurassa aiemmin vapaaehtoisena myyntitiimin jäsenenä ja auttanut seuran markkinoinnissa ja viestinnässä.

Nykyisen toiminnanjohtajan Jani Saukon 10-vuotisen työuran aikana O2-Jyväskylä saavutti yhden tavoitteistaan, kun seura kasvoi 150 jäsenen seurasta 1200 jäsenen seuraksi ja on nyt yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista.

– Tulevaisuudessa urheilutoiminnan kehittämisen lisäksi markkinoinnilla ja sidosryhmäyhteistyöhön panostamisella on entistä suurempi rooli seurassamme. Kristalla on vahva kokemus myynnistä, markkinoinnista, sidosryhmäyhteistyöstä sekä pienen yrityksen johtamisesta. Luotamme, että hänen kokemuksensa ja ideoidensa avulla pystymme parantamaan kilpailukykyämme, kehittämään sidosryhmäyhteistyötä, yhteistyökumppanien hankintaa sekä seuramme toimintaa kaikin tavoin, hallituksen puheenjohtaja Jaakko Andersson sanoo.

Karhunen kokee ottavansa johtaakseen hyvässä tilanteessa olevan seuran.
– O2-Jyväskylän edustusurheilun edellytyksiä on kehitetty viime vuosien aikana systemaattisesti. Haluan omalla osaamisellani jatkaa ja edelleen kehittää edustusurheiluun ja koko seuraan liittyvää markkinointia ja yhteistyökumppanuuksia. On myös tärkeää tuoda seuraa ja sen toimintaa entistä voimakkaammin esille eri kanavissa, Krista Karhunen sanoo.

– Minulle urheiluseuran toiminnassa on myös tärkeää, että pelaajista on kivaa ja turvallista tulla harjoittelemaan ja että yhteistyökumppanit ovat tyytyväisiä seuran toimintaan. Olen innoissani päästessäni kehittämään itselleni uudenlaista toimintaa ja näkemään, mitä kaikkea saamme yhdessä aikaiseksi, Karhunen sanoo tehtävänsä alkua innolla odottaen.

Karhusella on 3- ja puolivuotiaat lapset.

O2-Jyväskylän nykyinen toiminnanjohtaja Jani Saukko siirtyy 1.9.2021 alkaen Rovaniemelle Santa’s Unitedin palvelukseen.

Teksti ja kuva: O2-Jyväskylän tiedotteesta.

Jaa artikkeli