Myös Vihdin Salisusien C1 palkittiin Urheilugaalassa

Tuulikki Kangasluoma ei ollut ainoa tämän viikon Urheilugaalassa palkittu salibandypersoona: Vihdin Salisusien C1-juniorien joukkue pokkasi Valio Akatemian stipendin.

Stipendiperustelujen mukaan erikoisstipendin tulee esimerkillisesti edistää lasten ja nuorten liikuntaa, hyvinvointia ja kehittymistä. Toiminnan tulee olla pitkäjänteistä ja edustaa liikunnan iloa, yhteisöllisyyttä, pieniä ja suuria onnistumisia, motivoituneita ja innostuneita lapsia ja nuoria sekä toiminnassa mukana olevia aikuisia.

Perustelut jatkuvat: Tänä vuonna palkinnon saa joukkue, joka keväällä 2019 oli vaikeassa tilanteessa: kolmasosa pojista siirtyi naapurikaupunkien seuroihin. Samalla valmennustiimi hajosi, kun valmentajien lapset olivat lähtijöiden joukossa. Joukkue on tehnyt uuden valmentajan kanssa määrätietoisesti ja yhdessä töitä, jotta joukkueeseen jääneille pohjille olisi kotikunnassa mahdollisuus jatkaa harrastamista tutussa seurassa ja kavereiden kanssa. Työ sai palkintonsa 2020 syksyn karsinnoissa, ja joukkue nousi ensimmäisenä juniorijoukkueena seuran historiassa ykkösdivisioonaan.

– On hienoa huomata, että tällaisen pikkukunnan joukkueen kehitys huomataan ja siitä palkitaan, koska tämä on todella merkittävää, Salisusien kapteeni lausui kiitospuheessaan.
– Lisäksi haluan erityisesti kiittää valmentaja Miikaa, koska hän on siitä asti kun pari vuotta sitten tuli joukkueeseen, tehnyt määrätietoisesti töitä, että kehittyisimme ja puskenut meitä joka treeneissä eteenpäin sekä yksilöinä että joukkueena. Ja kiitos joukkueen kaikille pojille, jotka olette tehneet hyvää työtä.

Kiitospuheen lopuksi Salisusien kapteeni esitti vielä Teemu Pukille julkisen kutsun tulla ensi juhannuksena mukaan mökille saunomaan ja kertomaan, miksei Norwich ole vieläkään voittanut Valioliigaa, vaikka Pukki on pelannut siellä jo melkein kolme vuotta…

Katso VSS:n C1:n palkitseminen Yle Areenasta

Joukkue Urheilugaalan sivuilla

Lue myös: Tuulikki Kangasluoma palkittiin Urheilugaalassa Urheilun hyväntekijänä

Kuvakaappaus lähetyksestä

Jaa artikkeli