My Kippilä hakee vauhtia tulevaan kauteen divarimiesten kesätreeneistä

My Kippilä treenaa kesäkauden Eräviikingit Akatemian miesten divarijoukkueen kanssa. Salibandy.fi vieraili harjoituksissa ja kysyi Myltä kesän kuulumisia sekä ajatuksia viime keväästä ja tulevasta kaudesta.

Suomen maajoukkueen vakiokasvo ja Ruotsin Superliigaa takova My Kippilä treenaa kesällä miesten ykkösdivaria pelaavan Eräviikingit Akatemian kanssa. Erikoislaatuisen kevään myötä myös salibandykausi loppui kuin seinään. My on kotiutunut takaisin Suomeen ja harjoittelee kesäkauden omatoimisesti Porvoossa sekä Helsingissä miesten divarijoukkueen kanssa. My on tuttu näky Eräviikinkien treeneissä, sillä hän on harjoitellut joukkueen kanssa jo vuosien ajan.

Kesäharjoitteluyhteistyö alkoi pari vuotta sitten ruokapöytäkeskusteluista. My etsi joukkuetta, jonka kanssa harjoitella kesäkaudella, ja Eräviikingit Akatemia -joukkueen valmentaja Tomi Rastas kutsui mukaan treeneihin. Tomi kuvailee Mytä tunnolliseksi pelaajaksi, jonka asenteesta moni voisi ottaa oppia. Fyysisenä puolustajapelaajana tunnettu My pärjää miesten kovatahtisissa treeneissä hyvin ja pystyy haastamaan vastustajapelaajia väännöissä.

My tekee kaiken mahdollisimman huolella ja tosi hyvällä asenteella.”

Urheilijan kesä koostuu pitkälti lajiin valmistavasta harjoittelusta, kavereiden näkemisestä sekä mökkeilystä. Alkukesän aurinkoiset ja lämpimät päivät eivät vaikuttaneet Myn motivaatioon treenata, vaan päinvastoin – kesken jäänyt kausi on lisännyt motivaatiota entisestään ja hinku pelikentille ja yleisön eteen on kova.

Videolta löytyy Myn tunnelmia kesän harjoitteluista ja ajatuksia viime kevään vaikutuksista urheilijan elämään. Valmentaja Tomi kertoo My:stä urheilijana sekä kesätreenien erityispiirteistä valmentajan näkökulmasta. Pelaajat Ossi Lehtonen ja Marek Krasi kommentoivat Myn pelitaitoja sekä asennetta kentällä ja sen ulkopuolella.

Teksti, valokuva ja video: Vilma Pekkala

Jaa artikkeli