Muutoksia Salibandyliiton kilpailutoiminnan organisaatiossa ja vastuissa

Kilpailutoiminnassa muutoksia 1.12.2019 alkaen: Tiina Koivisto ja Mikko Kaksonen tiimiesimiehiksi, Jani Holopainen pääsarjapäälliköksi ja Mika Saastamoinen palaa vanhempainvapaalta erotuomaripäälliköksi.

Lähivuosien keskeisimpiä tavoitteitamme on uudistaa kilpailutoimintaamme sen houkuttelevuuden kasvattamiseksi sekä edistää harrastemuotoista pelaamista eri puolilla Suomea. Käynnistämme useita projekteja ja toimenpiteitä kehittääksemme aikuisten ja junioreiden sarjatoimintaa sekä harrastemuotoista pelaamista. Tässä yhteydessä vahvistamme myös pelaamisen ja kilpailutoiminnan sektorin esimiestoimintaa.

Tiina Koivisto nimitetään 1.12.2019 alkaen tiimiesimieheksi. Hän toimii Etelä-Suomen aluevastaavien Jan Kondon ja Terho Laaksosen, Länsirannikon aluevastaavan Sanna Bergströmin ja Sisä-Suomen aluevastaavan Matti Parviaisen esimiehenä ja hänellä on kokonaisvastuu näiden alueiden toiminnasta. Lisäksi hän jatkaa edelleen myös pelaamisen kehittäjänä.

Mikko Kaksonen nimitetään 1.12.2019 alkaen tiimiesimieheksi. Hän toimii Savo-Karjalan aluevastaavan Timo Kankkusen, Pohjanmaan aluevastaavan Mikko Helasen ja Pohjois-Suomen aluevastaavan Olli Junttilan esimiehenä ja hänellä on kokonaisvastuu näiden alueiden toiminnasta. Lisäksi hän jatkaa itse Kaakkois-Suomen aluevastaavana.

Jani Holopainen nimitetään 1.12.2019 alkaen pääsarjapäälliköksi. Hän vastaa pääsarjojen – miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten Divarin – sarjatoiminnasta. Mika Saastamoinen palaa vanhempainvapaalta erotuomaripäällikön tehtävään 1.12.2019.

Koiviston, Kaksosen, Holopaisen ja Saastamoisen esimies on kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen

Erotuomarikoordinaattori Gabriel Airaksisen määräaikainen työsuhde päättyy 30.11. ja hän siirtyy toisen työnantajan palvelukseen.

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä.

Toiminnalliset alueet

Jaa artikkeli