Murskajaiset, Salinin hattutemppu ja SPV:n huima taistelu – katso Champions Cupin välierien kaikki maalit

Lauantai oli salibandyn Champions Cupissa välieräpäivä. Finalistit ratkottiin sekä naisten että miesten osalta.

Naisten välierä: IKSU–TPS 15–1

Lauantaiaamu starttasi suomalaisittain kipeillä murskajaisilla. Ruotsin mestari IKSU teurasti perjantain puolivälierässä Tshekin Tigersin pudottaneen TPS:n.

Jenna Saarion komea ylänurkkakuti oli laiha lohtu. IKSU:n tehokkaimpia olivat Sofia Joelsson (2+3) sekä Amanda Delgado Johansson (3+1).

 Naisten välierä: Classic–Dietlikon 5–1

Classicin naiset starttasivat Champions Cup -urakan vakuuttavasti. Sveitsin mestari Dietlikon kaatui tasapainoisen esityksen jälkeen.

Tamperelaisten tehopelaajina häärivät Nina Rantala (2+1) ja Ella Alanko (2+0).

 Miesten välierä: Classic–Chodov 7–3

Myös miehissä Classic eteni Champions Cupin finaaliin. Classic-miesten esitys ei ollut aivan yhtä tasapainoinen kuin naisten, mutta voittajasta ei lopulta ollut epäselvyyttä. Chodov jäi Eemeli Salinin (3+0), Sami Johanssonin (2+0) ja kumppanien jalkoihin viimeistään päätöserässä.

 Miesten välierä: Falun–SPV 7–2

SPV:n upea taistelu ei valitettavasti riittänyt lauantai-iltana reilun 2400 katsojan edessä. Peliveljet pysyivät kaksi erää Falunin kyydissä, mutta kolmannessa erässä Falun supertähtiä pursuava ykkösketju oli pysäyttämätön.

Hurjimmalla pelipäällä olivat Rasmus Enström (2+2) sekä Alexander Galante–Carlström (3+1). SPV:n maaleista vastasivat Mikko Kohonen ja Henri Myllymäki.

Jaa artikkeli