Moilaselle oma ennätys ja Tuunaselle avausmaali liigassa, kun EräViikingit voitti Hämeenlinnassa

Mika Moilanen laukoi uudeksi yhden kauden ennätyksekseen 33 maalia ja Jasse Tuunanen ensimmäisensä liigassa, kun EräViikingit löi Hämeenlinnassa Steelersin 9-5.

Salibandyliigassa pelattiin tänään yksi ottelu, kun EräViikingit löi Hämeenlinnassa Steelersin 9-5. Helsinkiläiset nousivat samalla sarjan kakkospaikalle, mutta tasapisteissä olevilla Nokian KrP:llä ja Oilersilla on kummallakin yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Sarjassa toiseksi viimeisenä oleva Steelers käväisi avauserässä johdossa ensin Jarno Mäkisen ja sitten Aapo Ordningin osumilla, mutta jo ensimmäiseen taukoon mennessä EräViikingit oli laukonut tilanteeksi 2-4. Toisessa erässä Joonatan Lindholm iski eron jo kolmeen, mutta vielä päätösjaksolla Steelers kiri kahdesti kahden maalin päähän.

EräViikinkien Mika Moilanen ja Markus Salmi olivat illan tehopelaajat kummankin lauottua kaksi maalia ja syötettyä yhden. Moilaselle maalit olivat kauden 32. ja 33. mikä merkitsi miehelle uutta henkilökohtaista yhden kauden maaliennätystä. Kaudella 2016-2017 Moilanen oli iskenyt runkosarjassa 32 osumaa. Pisimpään tämän ottelun muistanee EräViikinkien Jasse Tuunanen, joka laukoi joukkueensa kahdeksannen maalin. Se oli hänelle ensimmäinen Salibandyliigassa.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Nokian KrP–Classic (Nokian jäähallissa), ÅIF–Oilers ja LASB–Happee.

Näin syntyi Jasse ”Juntunen” Tuunasen ensimmäinen liigamaali:

Arkistokuva: Jarmo Koskela

Jaa artikkeli