MM-kisojen kärkimaat Nurmijärvellä huhtikuussa

MM-kisojen kärkinelikko nähdään Nurmijärven uudessa Arkadia-hallissa huhtikuun lopulla.

Kyseessä on naisten EuroFloorball Tour -turnaus, jossa mittaa toisistaan ottavat Suomi, Ruotsi, Sveitsi ja Tshekki. Tapahtumien keskipisteenä 27.-29. huhtikuuta on Klaukkalaan hiljattain valmistunut Arkadia-halli.

Yhteistyötahona tapahtumassa on vahvana naissalibandyseurana tunnettu SB-Pro, jonka kotiareena Arkadia-halli on. Yleisöä sinne mahtuu n. 500 henkilön verran.

SB-Pron puheenjohtaja Janne Raatikainen näkee naisten EFT-turnauksen hienona mahdollisuutena.

– Onhan tällainen tapahtuma aivan huikea mahdollisuus meille seurana. Ilman muuta haluttiin lähteä mukaan, kun tilaisuus tarjoutui. Innokkaita löytyy varmasti niin järjestelyihin kuin katsomon puolelle, hän luottaa.  

Nurmijärvellä ei ole tätä ennen pelattu kansainvälisen tason otteluita ja ei oikeastaan naisten liigapelejäkään. SB-Pron lippulaiva, naisten edustusjoukkue on pelannut ottelunsa ennen Arkadia-hallin valmistumista evakossa milloin Keravalla, Vantaalla ja Hämeenlinnassa. Uusi halli on näkynyt heti piristysruiskeena Pron toiminnassa.  

– Olemme olleet pitkään pimennossa kotikunnassamme, mutta nyt meillä on aivan erilaiset asetelmat lähteä kehittämään toimintaamme yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa, hän näkee.

EFT:stä Raatikainen odottaa onnistunutta tapahtumaa. Yhtälö on kieltämättä toimiva.
Maajoukkueessa viilettää Pron pelaajia, kautta aikain ensimmäiset maaottelut seudulla ja kohtuullinen välimatka Uudeltamaalta ja Hämeen suunnalta.
 
– EFT:stä tulee varmasti hieno tapahtuma. Kun kyseessä on maailman huippumaiden tapahtuma, niin saadaan hyvin väkeä katsomoon. Hienoa, että liitto tuo tämän tapahtuman Nurmijärvelle.

Naisten EFT:n otteluohjelma julkaistaan tuonnempana.

Kuvateksti: Arkadia-halli on tuonut uutta puhtia nurmijärveläisen SB-Pron toimintaan.
Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli